Откакто се събра окончателно с Диляна Попова, Асен Блатечки се

...
Откакто се събра окончателно с Диляна Попова, Асен Блатечки се
Коментари Харесай

Щерката на Блатечки се сближи с брат си Борил, дори вече не мрази мащехата си

Откакто се събра дефинитивно с Диляна Попова, Асен Блатечки се пробва да приобщи 19-годишната си дъщеря Катерина към новото си семейство. Доскоро своенравната девойка недолюбваше манекенката, само че съгласно осведомени в последно време се забелязвала смяна в държанието й. Младата жена се опитвала да се схваща по-добре с мащехата си и да се сближи с по-малкия си брат Борил, дочу HotArena.

Студентката Катерина показа с почитателите си в обществената мрежа, че изпитва топли сестрински усеща към 6-годишния Борил. Винаги когато има свободно време, гордата кака се забавлява с малчугана и дружно посещават забавни места. Наскоро Катето завела брат си на подготовка по катерене за деца, а той останал доста впечатлен от заниманието.

Едва наското щерката на Блатечки съумя да се сближи с момченцето . Когато то се появи на бял преди 6 години, тя даже не искаше да го огледа. Детето е плод на извънбрачната връзка на Асен с модела Диляна Попова. По това време Катерина откровено ненавиждаше любовницата на татко си и мъчно одобри, че фамилията й се разпада. Тийнейджърката обвиняваше само манекенката за изневярата на баща си, а към новороденото бебе подхождаше резервирано и студено.

Макар че не са първи приятелки, с днешна дата Катерина и Диляна въпреки всичко са заровили томахавката. Според осведомени те се опитвали да поддържат естествен звук в общуването си. Дъщерята на Асен преосмислила отношението си към Попова и подала ръка в символ на помирение. Направила го най-много поради брат си Борил, който през септември навърши 6 години. Младата жена желала да има по-близка връзка с хлапето и по тази причина преглътнала гордостта си.

Връзката на Попова и  Блатечки стартира като извънбрачна случка за него и мина през доста тествания, само че в последна сметка любовта им спечелва. Сега те съжителстват умерено и се грижат дружно за сина си. От близо година пък разделят един покрив и са оставили неприятностите зад тила си.
Любовта сред артиста и манекенка пламна на фотосите на сериала „ Стъклен дом ”. Там имаха доста общи подиуми, а работата по хитовата поредност ги сближи. По това време Асен още живееше с някогашната си брачна половинка Катерина Горанова и с щерка си, която носи същото име. Връзката на синеоката красавица и сексссимвола на българския спектакъл провокира доста спорни мнения и към момента обект на разнообразни злословия, писа Уикенд.

В началото те изрично отричаха да имат повече от професионални връзки, само че напълно скоро истината излезе нескрито. Диляна шокира всички с признанието, че чака дете от Блатечки. „ Нещата просто се случиха, не търпят никакво разумно пояснение. По средата на бременността съм. Свидетели сме на доста такива връзки. Един мъж не може да бъде взет принудително! ”, разяснява тогава Попова. И добави, че бебето не било заченато инцидентно, а напълно планувано, само че тя не очаквала да се случи толкоз бързо. Красавицата избрала Асен за татко на сина си, тъй като изпитвала мощни усеща към него и считала, че това е естественото продължение на връзката им. Той също доста желал да се снабди с правоприемник от мъжки пол и откровено се зарадвал, когато манекенката му съобщила, че е бременна.

После обаче пристигнала сложната част. Асен не намерил сили да признае на формалната си половинка Катерина, че чака дете от друга и тя научила от медиите. Шокът, който изживяла, бил голям, само че най-вече потърпевша дъшеря им, която тогава таман навлизала в сложната тийнейджърска възраст. Девойката сложни дала прошка на татко си измяната и изпаднала в меланхолия. Уплашен за психологичното здраве на дъщеря си, Блатечки остана в фамилното ложе и заряза Диляна в напреднала бременност. Той й заречен, че ще се грижи за бебето и ще оказва помощ финансово, само че не желал да остави щерка си в такова несигурно положение.

През последните години неведнъж се показваха клюки, че Асен и майката на сина му са се събрали. Родителите сякаш общуваха единствено поради детето, но най-после се оказа, че дори живеят дружно.

Свидетели постоянно засичаха Блатечки ту с Диляна, ту с Катерина, като се говореше, че в един миг още веднъж въртял и двете по едно и също време. Накрая на Горанова й писнало и отказала да взе участие в „ сходни циркове ”, стегнала си багажа и дефинитивно разкарала Асен. Сега тя има нова връзка с различен мъж, а някогашният й се събра с любовта на живота си – Диляна Попова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР