Откакто сделката им със Spotify пропадна, принц Хари и Меган

...
Откакто сделката им със Spotify пропадна, принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Разделени ли са Хари и Меган

Откакто договорката им със Spotify пропадна, принц Хари и Меган Маркъл надали са в най-хубавата си форма. Двамата би трябвало да намерят източник на спомагателни приходи, с който да поддържат имението си в Монтесито, да заплащат да защитата си и да отглеждат двете си деца.
 Принц Хари и Меган Маркъл не престават да работят с Netflix
И те ли се отхвърлиха от Хари и Меган

Много милиони и огромни планове

А, както добре знаем, когато има финансови проблеми, и връзките в двойката стават обтегнати. В доста всемирски издания се появиха информации, че принцът и някогашната актриса са краткотрайно разграничени.

Според някои Меган е заета да се забавлява с приятелите си в Лос Анджелис, до момента в който Хари си е наел апартамент в хотел наоколо до жилището им (информация на The Sun). Източник, непосредствен до херцозите на Съсекс обаче, отхвърля това пред Page Six.
 Снимка 618596

" Нищо от това не е правилно, изцяло измислено е ", разяснява той. Вероятно и в действителност не са в най-хубавата си форма, само че сигурно ще намерят метод да се оправят и да продължат напред.

Според Express сега Хари е в Африка, където работи по нов документален план за Netflix. Меган пък е в Съединени американски щати и евентуално обмисля политическа кариера, която да сложи още един път семейство Съсекс на международната карта. Тепърва ще разберем дали е по този начин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР