Откакто руският президент Владимир Путин нареди атаката срещу Украйна миналата

...
Откакто руският президент Владимир Путин нареди атаката срещу Украйна миналата
Коментари Харесай

Благодарим за танковете, но изпратете и Abrams и Leopard!

Откакто съветският президент Владимир Путин подреди офанзивата против Украйна предходната година, Западът се сблъска с една сериозна главоблъсканица: Как да подкрепите Украйна в нейната героична самозащита, без да се спънете в „ алените линии “ на Путин и да попаднете в обстановка, при която Русия и НАТО непосредствено стрелят една по друга? Казано по различен метод: Как помагате на Украйна да завоюва, без да започнете Трета международна война? Тази седмица Съединени американски щати, Германия и Франция направиха огромна крачка напред в извеждането на този въпрос на напред във времето, написа Андреас Клут за.

Трите страни оповестиха, че ще дадат на украинците нови типове танкове. Американците ще изпратят бойни бронирани машини, наречени Bradleys. Германците ще доставят своя еквивалент, наименуван Marders. Французите ще доставят сходни транспортни средства, наречени AMX-10s.

Да наречеш тези машини танкове обаче не е изключително правилно от техническа позиция. Bradleys и Marders имат оръжия и вериги, само че главната им цел е да транспортират пехотни бойци на всички места, където са нужни. AMX-10 имат колела вместо вериги и главно се употребяват за разузнаване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР