Откакто прописа книги, Венета Райкова става все по-откровена и за

...
Откакто прописа книги, Венета Райкова става все по-откровена и за
Коментари Харесай

Венета Райкова се спасява по чудо след неописуем...

Откакто прописа книги, Венета Райкова става все по-откровена и за персоналния си живот, който така и така от години е на показ. Тв водещата неотдавна показа за страховит здравословен проблем, от който едвам се е измъкнала.

Оказа се, че в последните 30 години русокоската всекидневно страдала от извънредно мощно главоболие, което не успявала да пребори с никакви медикаменти, написа " Уикенд ".



Лекарите по този начин и не могли да открият безапелационната диагноза, макар, че няколко пъти се подлагала на ядрено-магнитен резонанс и разнообразни проучвания.

Това, което съумяло да я избави от тъгите, е прочут иглотерапевт, който й приложил неповторим способ, благодарение на който Венета напряко се преродила. Болката й изчезнала незабавно и тя не могла да се нарадва на лекотата си.



" Искам още веднъж да изразя благодарността си към доктор Стивън Нинов и да му пожелая да е жив и здрав, както съм и аз с помощта на него! Често отивам в клиниката в " насипно " положение и си потеглям след минути без болки! ", призна Райкова пред изданието. И прибавя още:

" 30 години страдах от доста мощно и нетърпимо главоболие, два пъти са ми правили ЯМГ и не са откривали повода.

Точно за две минути той съумя да ме излекува и даже без хапчета, смазки или някаква рехабилитация.

Този доктор съумя да отстрани и болките в кръста, в гърба и куп други мои недоволства, Методът, по който работи, е неповторим. Той е чудотворец ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР