Откакто пенсионираната дизайнерка Мегз избра да емигрира в Дубай, тя

...
Откакто пенсионираната дизайнерка Мегз избра да емигрира в Дубай, тя
Коментари Харесай

Мегз се готви да стане майка

Откакто пенсионираната дизайнерка Мегз избра да емигрира в Дубай, тя не стопира да разгласява екзотични фотоси от так, които постоянно са съпроводени от метафизичен размишления за живота. Както знаем, тя от ден на ден се стреми към естествената визия поради духовното си израстване, а преди време даже се сбогува с хиалурона, изкуствените мигли и екстеншъните. Очевидно новият ѝ живот в мегаполиса я подтиква да продължи в този дух и даже да разгласява фотоси, на които напълно не е толкоз съвършена, колкото сме привикнали да я виждаме в Инстаграм.

Откакто е в Дубай, изявленията на Мегз имат много по-духовна устременост, а неотдавна направи доста персонално самопризнание. Всъщност сред редовете излизат няколко любопитни обстоятелството, за които не сме подозирали до този миг, само че като че ли един се открои, написа woman.bg.

Дизайнерката показа, че най-голямата ѝ фантазия е да стане майка и даже има татуировка, отдадена на това. Мегз разкри още истини за себе си със следните думи:

" Скъпи другари, през днешния ден тук е огромен празник- Eid Al Adha-Байрям. Казват, че на този ден Архангел Задкиел спрял Авраам да принесе в жертва на Бог сина си Исаак. Днес е празникът “На готовността да умрем, с цел да се родим за същинския живот в Любовта на Бог”. По тялото си имам 4 татуировки. З са свързани с разбиранията ми за ЖИВОТа. А 4-тата е име MADLEN- голямата ми фантазия да дам ЖИВОТ.

На 18 години чух в учебно заведение една британска сентенция. The world is my oyster. Много ме сграбчи. Беше толкоз уау за мен. Означаваше, че както мидата е способна да направи от прашинката перла, по този начин единствено ти си кадърен да направиш от прашинките (боклуците и болката на мидата) в теб най-голямата драгоценност. Тогава направих 1-вата си татуировка. На крайници си, на арабски и 12 години тази татуировка безусловно, бъдейки на краката ми, ми даваше посока в живота. Боже, единствено ти знаеш, какъв брой отпадъци и какъв брой болежка изкарах от мен. Ма, нали това беше методът да стана перла, та вървях. И по този начин, тази година бях подготвена. Изхвърлих и последната взаимозависимост от себе си и щях да ставам перла. И отново краката ми, без да съзнавам, ме водиха в арабския свят. Дори не знам за какво, усетих го толкоз мощно, че се сграбчих и без мн да мисля заживях тук. И може ли да си визиите.

Преди няколко дни един прочут, арабин, вижда татуировката ми и споделя, че на крайници ми не написа нищо за перли и миди. Пишело: “Това е Земята, планетата, страната, която си избрах”. Моляяя?! Бях написала това на 18. С Гугъл translate и повярвайте ми не съм подозирала какво в действителност съм написала. Още по-малко съм подозирала, че един ден ще дойда ТУК!?…

Тези дни видях най-красивото небе, което в миналото съм виждала… направих фотография. И за пръв път не поправих даже една прашинка в нея (а аз постоянно вс коригирам и в живота,и в фотосите -особено небето). Нищо, нито мен, нито цветовете, нито контраста даже. За пръв път обичах вс на фотографията -точно каквото е и бях подготвена да го покажа тъкмо каквото е. Усещах същинската си същина “да върша перли, а не онази болежка от зависимостта от прашинките”. Бях приложила любовта, мъдростта и истината в мен и за пръв път се усещах същински ЖИВА и ФИЗИЧЕСКИ СИЛНА. АЗ НА ПЪТЯ СИ. Благодаря ти, Господи. Обичам те ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР