Откакто Орлин Павлов е водещ в ефира на БНТ, често

...
Откакто Орлин Павлов е водещ в ефира на БНТ, често
Коментари Харесай

Сашо Кадиев споделя за годежа си пред Орлин Павлов

Откакто Орлин Павлов е водещ в ефира на Българска национална телевизия, постоянно му гостуват негови другари и сътрудници. Събота това беше водещият и кино звезда Сашо Кадиев. Двамата с Орлин Павлов имат общи познати, само че и няколко общи плана в киното. 

Александър Кадиев описа доста персонални истории за детството си с Катето Евро и през днешния ден по какъв начин отглежда щерка си Катерина. Кадиев има възприятие за комизъм и самоирония и още веднъж съумя да разсмее феновете.

По-личния миг беше когато показа по какъв начин и за какво и трансформирал мнението си за брака. Преди време Сашо Кадиев беше напълно срещу брака и концепцията за него въпреки да живя доста години с приятелката си Таня, дружно имат и детенце, само че той по този начин и не призна тайнсттвото на брака.

Сега е влюбен и живее с по-младата си другарка Ивелина, съгласно Кадиев тя го е накара да има вяра, че той може да бъде правилен до края и да признае, че можеш да искаш и да си единствено с един човек, с изключение на всичко и тя желаела брака. 

Ето за какво Сашо се решил да предложи брак и да се ожени, въпреки да не показа детайлности към брачните им проекти, само че мнозина чакат това да е скоро. Ивелина е модел и Сашо се влюбил в нея доста бързо, двамата живеят дружно. 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР