Откакто напусна предаването На кафе, Деси Цонева загърби напълно телевизионните

...
Откакто напусна предаването На кафе, Деси Цонева загърби напълно телевизионните
Коментари Харесай

Ти да видиш: И Деси Цонева става адвокатка

Откакто напусна предаването „ На кафе ”, Деси Цонева загърби изцяло телевизионните изяви. Тя не изключва опцията някой ден да се върне на дребния екран, само че в този момент има други проекти за професионалното си развиване. Щерката на починалия публицист Димитър Цонев възнамерява да следва право и да някой ден да работи като правист.

Усмихната брюнетка показа, че има цялостната поддръжка на брачна половинка си – заможния издател на учебници Явор Стефанов. Тя постоянно е била финансово подсигурена, само че не обича да бездейства, по тази причина е решила да запълни свободното си време, като запише второ висше. Деси счита да се готви интензивно за изпитите по право и се надява скоро да се похвали, че още веднъж е студентка.

Междувременно Цонева се е отдала на двете си деца -11-годишният Янчо и дребната Бианка-Димана на 1 годинка. Щастливата майка се хвали, че синът й обикнал сестричката си от пръв взор и до момента не е проявявал ревнивост. „ Много е свестен, въобще не е правил драми! ”, разяснява брюнетката.

Най-щастлив от раждането на бебето Бианка-Димана бил бащата Явор Стефанов, който има две огромни дъщери от предходна връзка, само че те от дълго време са независими. Сега издателият си припомнял какъв е животът с малко дете, но никак не се чувствал отпаднал. Момиченцето било умерено и не създавало проблеми на родителите си.
Преди две години Деси и Явор подписаха брак пред погледите на най-близките си хора и публично станаха семейство. Тя одобри неговата фамилия, въпреки че в медийните среди постоянно ще бъде по-известна като Цонева. Съпрузите си споделиха  „ да ” в стеснен кръг, а коронакризата осуети желанията им охолно празненство и църковна женитба. Чаровната брюнетка предпочиташе първо да роди, да спре да кърми и тогава да вдигне огромно празненство, но Ковид-19 напълно обърка проектите й. На формалното сключване участваха едвам петима души - младоженците, кумовете и синът на булката. Въпреки камерния състав, Деси облече бяла рокля и зашемети гостите с блестяща визия. Тогава бременността й към момента не бе напреднала и коремът й съвсем не личеше, написа Уикенд.

Цонева е споделяла, че втората й бременност протекла много по-различно от първата – изморявала се по-бързо, предпочитала да лежи повече, а рисковите преживявания оставила за по-късен стадий. В началните месеци имала неразположения като гадене, повръщане и ниско кръвно, само че съгласно персоналния й доктор те не били притеснителни. Най-много я тормозели летните жеги, само че с настъпването на есента този проблем отминал.

Деси е с цели 19 години по-млада от сегашния си брачен партньор, само че това не пречи на връзката им. Тя твърди, че постоянно е предпочитала по-възрастни и осъзнати мъже, които знаят какво желаят от живота, а не капризни мамини синчета.За Явор споделя, че е огромната й обич и неслучайно се решила да роди от него. Когато разбрала, че е бременна, изпитала известно съмнение, само че за малко. Няколко дни обмисляла по какъв начин да постъпи и най-после стигнала до безапелационния извод, че би трябвало да роди бебето.

„ Срещнахме се напълно инцидентно. Майка ми ме предложения на отмора в Гърция с безусловно нова компания, която съвсем не познавахме. След гибелта на баща имахме потребност от нещо такова. Аз одобрих и там срещнах Явор. До този миг не знаех нищо за него, нито той за мен. Вечеряхме в един ресторант цялата компания. Той ме заприказва и на третия взор бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и от този момент не сме се пускали. Любов от пръв взор! ", споделя Цонева за запознанството си с предприемача. И добавя, че точно Стефанов я извадил от депресията след гибелта на татко й. Благодарение на брачна половинка си тя върнала положителното си настоение, позитивизма си и вярата си в светлото бъдеще.

Голямата възрастова разлика сред журналистката и мъжа й постоянно провокира спорни реакции. „ Влюбена си в портфейла му!, „ Деси с дядо си! ” – това са единствено част от злостните мнения под фотосите на Цонева в инстаграм. Тя обаче не мълчи на нападките и нормално отвръща с много сочни обиди, а от време на време и с псувни. Щерката на починалия Димитър Цонев споделя, че се усеща длъжна да отбрани брачна половинка си. По думите й той е най-страхотният брачен партньор и татко.

Цонева споделя, че преди месец се е ваксинирала против Ковид-19. Тя си е поставила имунизацията „ Астра Зенека ” и съгласно кръвните й проучвания към този момент има много високо количество антитела. Журналистката споделя, че след имунизиацията е почувствала кратковременно неразположение, което отминало в границите на 24 часа и след това не е имала недоволства. Тя поучава феновете си да съблюдават ограниченията, а в случай че имат опция – да се имунизират.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР