Откакто напусна Белия дом заедно със съпруга си преди точно

...
Откакто напусна Белия дом заедно със съпруга си преди точно
Коментари Харесай

Мелания е готова за нови изненади

Откакто напусна Белия дом дружно със брачна половинка си преди тъкмо две години, Мелания Тръмп заобикаля публични събития и сме я виждали броени пъти тук-там, на които участват и медии. Така и не можем да сме сигурни какво се случва с брака на някогашното първо семейство на Съединени американски щати, само че наподобява госпожа Тръмп има проекти за бъдещето си, за които тепърва ще разбираме.
 Мелания Тръмп и събитието в Националния списък - по какъв начин още веднъж застана против Доналд Тръмп
Мелания отново прави на инат на Доналд

Всеки с целите си

Наскоро тя се появи на събитие в Националния списък, обвързвано с натурализацията на американски жители. Ход, който изненада мнозина, тъй като точно тази държавна институция свои зад множеството обвинявания, повдигнати на Доналд Тръмп. Но очевидно Мелания се интересува единствено от своите цели.

Според източници, представени от Page Six, някогашната Първа дама е подготвена да се върне под светлините на прожекторите и да изгрее със своя собствена сила. Кураж й е дало и наличието й на погребението на Розалин Картър дружно с всички останали съпруги на американски президенти. И в този момент тя се усеща доста по-уверена да извършва дипломатически задания и да остави и своя отпечатък в историята на Съединени американски щати.
 Снимка 612953

Други считат, че Мелания въпреки всичко е склонила да поддържа повторното кандидатиране на брачна половинка си за държавен глава, само че единствено в случай че има повече независимост на деяние, а не просто да бъде негова поддръжка. Така че чакаме в идващите месеци да я виждаме все по-често. Все още обаче остава противоречив въпросът дали милиардерът ще бъде позволен да се яви на предстоящите избори.
 Мелания Тръмп - освен първа дама, само че и разпален консуматор на обществените медии
С какво Мелания Тръмп е не по-различна от всеки от нас

Преди всичко сме хора

Междувременно стана ясно за какво госпожа Тръмп отсъства от коледната фотография на фамилията, на която виждаме всички останали от огромната фамилия. Според източници, представени от Fox News, Мелания е предпочела да прекара празниците със своята майка, а не в имението Мар-а-Лаго. И това е решение, което не е изненада за никой, който я познава и знае какъв брой е привързана към околните си.

Melania missing from Trump’s Christmas photo op?
— Top News???????? (@TopNewsWorks)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР