Откакто миналта година се появи официалният тийзър на Малката русалка,

...
Откакто миналта година се появи официалният тийзър на Малката русалка,
Коментари Харесай

Гримираните в океанско синьо очи на Хейли Бийбър са новата тенденция за лятото

Откакто миналта година се появи формалният тийзър на " Малката нимфа ", русалки като че ли се появиха на всички места. Тъмната хармония на косата, кожата, ноктите се трансформира в преобладаваща наклонност. А в този момент можем да прибавим към листата и грима на Хейли Бийбър, въодушевен от стилистиката на кино лентата и препращащ към 80-те години на предишния век.
 Интимният живот на Хейли Бийбър и Ким Кардашиян - самопризнания в Who's in My Bathroom
Там, където и Хейли Бийбър, и Ким Кардашиян са правили секс

Падат си по адреналина

Преди дни, моделът показа в своя Instagram поредност от фотоси, показваща гримираните ѝ в океанско синьо очи към които тя, тематично прибави поредност от емотикони на делфини и сини пеперуди.

Стайлингът, изработен от нейният гримьор и дълготраен помощник Лия Дарси, се откроява със контрасти: загорялата, леко тъмна кожа на Хейли, на която изпъкват бебешко сините очи - в които като че ли може да забележим топлите тропически води на Карибите или парещ извор в заснежените планини - и прилепналата бяла рокля.

Устните са леко подчертани в неутрално розово, което подхожда на ружа, придаващ предпазлив нюанс на скулите. Целият искра е приключен със семпла прическа, направена от фризьорката Аманда Лий.

Ефектната бяла рокля, със мощно изрязан тил Хейли е съчетала с висящи диамантени обеци, няколко блестящи пръстена и, с цел да подхожда на очите, ярко синя плюшена чанта.

не е първата известна персона, която приема " водната " наклонност в грима на очите.

Сидни Суийни носеше съвсем еднакъв цвят сенки на филмовия фестивал в Кан, който подхождаше на роклята ѝ Miu Miu и косата ѝ, събрана във нехаен кок, въодушевена от стила на Памела Андерсън.

Близката другарка на Бийбър - Кендъл Дженър, също се бе спряла на бебешко сините очи, а Тейлър Суифт даже се прочу с тях на обложката на албума " Midnights ", написа Byrdie.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР