Oткакто Мария Игнатова и Димитър Рачков се разделиха преди година,

...
Oткакто Мария Игнатова и Димитър Рачков се разделиха преди година,
Коментари Харесай

Мария Игнатова емоционално осакатена от Рачков, не ще да чуе за нова връзка

Oткакто Мария Игнатова и Димитър Рачков се разделиха преди година, за персоналния им живот се носят какви ли не клюки. За да секне клюките по собствен адрес, някогашната тв водеща най-накрая призна, че няма нов мъж в живота си, не желае и да има. „ Добре ми е сама, даже ми харесва да съм сама. Обичам най-вече самотните нощи, когато никой не ми звъни по телефона и не се разпръсквам ", показа русокоската в изявление за Дарик радио.

Игнатова е безапелационна, че няма да чества идния Ден на влюбените. Тя има намерение да се посвети на работата си. Навръх 14 февруари Мария ще започва свое лично комедийно шоу, чиято премиера ще бъде в прочут столичен клуб. „ Ще си приказваме истини и ще споделя някои неща от моя живот. Приликата с действителни лица и събития никак няма да е инцидентна! ", анонсира русокоската.

През последните месеци Игнатова беше изпаднала в дупка и се чудеше по какъв начин да продължи живота си. След като предаването „ Господари на ефира ” бе свалено от екран, тя остана без работа и без финансови приходи. Появи се няколко пъти в новия формат „ Господари на уеба ”, само че хонорарите не й стигали да поддържа досегашния си стандарт на живот. По образеца на някогашния си Димитър Рачков, русата хубавица решила да заложи на актьорския си гений. В търсене на ново занятие за изява тя се насочила към по този начин известната в последно време стендъп комедия. Хумористичният й театър е озаглавен „ Без грам Инстаграм ”, а на сцената в поддръжка на Мария ще се появят сътрудниците й Ненчо Балабанов, Алекс Раев и Рафи Бохосян. Игнатова се надявала шоуто й да има триумф и да се радва на необятен интерес.

Макар че 40-годишната звезда поставя старания да се развива в професионален проект, в персоналния й живот е настъпил безспорен застой. Тя обаче не страда от този факт, в противен случай – любува му се. Блондинката декларирала пред свои близки, че избира да е сама, вместода се събира с несъответствуващи мъже, които да нараняват възприятията й.
Безспорно най-голямата обич в живота на Игнатова е артистът Димитър Рачков. В продължение на 10 години те ту се събираха, ту се разделяха, само че последната им раздяла бе дефинитивна. Говори се, че Митко бил гневен поради изневерите на русокоската и това довело до окончателен завършек на интимните им връзки. Първата по-сериозна рецесия във връзката на звездната двойка пристигна през 2017 година Тогава Рачков разгласи със известие до пресата, че се е разделил с колежката си и помоли любопитните публицисти да почитат персоналното му пространство. Според клюките по това време водещата подхванала случка с известния акробат Енчо Керязов, само че той предпочел законната си половинка Дима и загърбил извънбрачното си въодушевление по Мария. Тогава, с подвита опашка, тя се върнала при Митко и го помолила за амнистия, само че уви – щастието им не продължи дълго. Звездите по този начин и не съумяха да възкресят любовта си и още веднъж се разделиха. Самият Керязов даде няколко изявленията, в които опроверга слуховете, само че думите му не прозвучаха по никакъв начин безапелационно, написа Уикенд.

Говори се, че Игнатова изгубила доста пари около раздялата си с Рачков , тъй като прекратила участията си с него по халтури и частни празненства. Сега се надявала комедийното й шоу да потръгне добре, с цел да се посвети новото си занятие – стендъп комедията. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР