Откакто Жизел Бюндхен и Том Брейди ни изненадаха с изявлението

...
Откакто Жизел Бюндхен и Том Брейди ни изненадаха с изявлението
Коментари Харесай

Шест месеца след раздялата с Том Брейди - какво се случва с Жизел Бюндхен

Откакто Жизел Бюндхен и Том Брейди ни изненадаха с изказването си в обществените мрежи, че се разделят след цели 13 години брак, измина половин година.
 Жизел Бюндхен разкри цялата истина за раздялата с Том Брейди
Жизел Бюндхен проговори - и за брака си с Том Брейди, и за повода за раздялата им

Искрено и персонално пред Vanity Fair

" Стигнахме до това решение другарски и с признателност за времето, което прекарахме дружно ", написаха те в Instagram. И двамата допълниха, че децата им ще бъдат техен главен приоритет и ще продължат да споделят родителските си отговорности.

Едва преди няма и един месец Жизел Бюндхен описа повече за решението за разлъка. " Когато бях на 26 години, а той беше на 29 години, се срещнахме, искахме семейство, искахме неща дружно ", показа моделът в изявление за Vanity Fair. Но пък с течение на времето са осъзнали, че желаят разнообразни неща. Затова и е трябвало да създадат избор.

" Това не значи, че не обичате индивида. Това просто значи, че с цел да бъдете себе си и да живеете в действителност живота, който желаете, би трябвало да имате някого, който може да ви срещне по средата, нали? Това е танц. Това е баланс ", показа още Жизел Бюндхен.

С думите си моделът ясно демонстрира, че не съжалява за решението да приключи брака си и твърдо стои зад максимата, че когато човек обича някого, не го вкарва в затвор и не го принуждава да живее живот, който не желае.

В нов пост в Instagram Жизел Бюндхен още един път разкрива какъв брой трезво приема даже и сложните моменти в живота, като развода. Според нея след всяка загуба идва значима победа и неуспехите в живота постоянно могат да доведат до уроци.
 Жизел Бюндхен, Хоаким Валенте и новите клюки за връзката сред модела и треньора по джиу-джицу
Има ли в последна сметка Жизел Бюндхен нов мъж до себе си, или не

Самата тя разбунва духовете

Към описанието на малко видео, в което я виждаме нехайно да кара колело, тя написа мотивиращите думи: " Всеки смях, всяко рухване, всяко прекарване, положителното и неприятното, всичко е тук, с цел да ни научи на нещо и да ни помогне да растем. Нищо не е непрекъснато. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР