Откакто е с Алекс Родригес, Дженифър Лопес е в най-добрата

...
Откакто е с Алекс Родригес, Дженифър Лопес е в най-добрата
Коментари Харесай

Как тренират Джей Ло и Алекс Родригес

Откакто е с Алекс Родригес, Дженифър Лопес е в най-хубавата си форма до момента. Изпълнителката тренира интензивно под зоркото око на своя обичан, за който спортът до преди години бе специалност, а в този момент е метод на живот. И резултатите не закъсняват.

На всеки концерт от турнето си It`s My Party Джей Ло показва съвършени форми. А сред излизанията на сцената поставя нужните старания за тях. Разбира се - в комплект със своята половинка.

Родригес разгласява видео в своя канал в YouTube, с което ни демонстрира по какъв начин двамата с Дженифър упражняват по време на турнето й . Музикалната обиколка е обвързвана с доста и уморителни пътувания, които несъмнено скапват прецизния състезателен режим. Но има ли предпочитание, има и метод.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на Юли 16, 2019 в 5:22 PDT

Родригес ни поучава да вършим тренировките си постоянно заран, с цел да активираме освен тялото, само че и мозъка си. А Джей Ло сигурно се нуждае от сходен ударен старт, с цел да бъде в цялостна кондиция за концерт с дълготрайност два часа и половина пред десетки хиляди фенове.

Затова и дните й за трениране съответстват с тези на театралните изяви. Така тя се усеща доста по-силна и уверена в себе си, а това несъмнено си проличава.

Тренировките с тежести са наложителни и за двамата, с разнообразни килограми, несъмнено. Впечатление прави, че множеството извършения на Дженифър и Алекс са много идентични .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на Май 25, 2019 в 6:05 PDT

А след края на изморителната сесия се поздравяват с прегръдка и целувка, без значение какъв брой са се изпотили. Винаги има време и за релакс и възобновяване на мускулите благодарение на специфични процедури, измежду които криотерапията е обичана на Родригес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР