Откакто е президент Румен Радев Румен Георгиев Радев е български

...
Откакто е президент Румен Радев Румен Георгиев Радев е български
Коментари Харесай

Румен Радев и упражненията му върху българския спорт

Откакто е президент Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на постоянно показва нечистоплътните си желания да се потвърди, яхвайки редица спортни мероприятия и начинания.

В спортните среди той е известен с това, че персонално или посредством съветниците си упорства да бъде патрон на всеки състезателен празник, интернационално съревнование или спортна годишнина. Нахалството му взе връх по време напровеждането на трите международни шампионати в България през 2018 година (поволейбол, гребане и художествена гимнастика), когато Радев се самопокани инастояваше да държи тирада. Нещо, което му бе отказано от уредниците. И справо.

Та какво е направил президентът за българския спорт?

В желанието си да изпъкне с каквато и да е активност Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на се пробва да наложи самодейността „ Спортувай с президента “, която обаче по този начин и не стана известна измежду обществото. Ниският интерес към спортните извършения на Радев евентуално се дължи на чувството на спортните ни звезди, че ще бъдат употребявани за политически цели. Какво ни сподели през днешния ден Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на? „ Като материална база хиляди деца нямат физкултурни салони и са лишени от спортни уреди и занимания “, сподели Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на в своята тирада през днешния ден.

Но този проблем е един от целите в управническата стратегия на държавното управление на Борисов,който откри решение. Тази година държавното управление отпусна 25 милиона лв. за създаване на физкултурни салони в общински и държавни учебни заведения. Президентът и служебния министър на Българска социалистическа партия би следвало да замълчат когато става дума за спортна инфраструктура, тъй като преди 2009 година спортната инфраструктура тънеше в съсипия, забравена от страната.

Трите държавни управления на Борисов са вложили над 350 милиона лв. в спортна инфраструктура,както излиза наяве от публично оповестени данни.

Именно поради тази инвестиция България има опция да кандидатства на спортни събития от най-голям сан. Именно положителното положение на спортните ни уреди бе изтъкнати от президента на МОК Томас Бах по време на срещите му с Бойко Борисов, Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на и Красен Кралев през 2018 година, написа novsport.com.

Румен Радев: Обездвижването измежду младежите се трансформира в предизвикателство

По време на събитието през днешния ден бе някак гузно изтъкнато, че на доста спортисти било отказано да участват заради дребния потенциал на залата. Напротив – доста спортисти са отказали учтиво на президента да участват, макар настоятелните апели от него и от екипа му. Вярно е обаче, че персонално президентът е провел телефонни диалози с редица „ ръководители на интернационалните спортни организации, с цел да ги запознае с самодейността “. Според осведомени Радев персонално е звънял на редица именити български и задгранични спортни звезди, с цел да упорства да го поздравят с видео послание. Нещо, което никой с изключение на Томас Бах не направи и то евентуално заради съблюдаване на протоколни връзки.

Много от спортистите ни, в това число трима министри, не почетоха събитието на президента, тъй като изцяло осъзнават, че Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на употребява Деня на детето и българския спорт за следващата порция политически речи и клюкарствуване. Нека да приказваме с обстоятелства, господин президент. Първо,не стана ясно от къде са данните, показани на събитието, които бяха представени от назначения от Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на длъжностен състезателен министър Даниела Дашева под формата на презентация. Означава ли това, че госпожа Дашева изрича персоналното си и искрено пристрастно мнение, с което ангажира необятната аудитория под егидата на президента? Можем да предположим, че някои от цитираните данни са от проучване на „ Евростат “ от 2017 година, което е било извършено измежду 1000 души посредством телефонни изявленията в работни дни.

Колко хора в днешно време имат домакински телефон?

И кой с изключение на възрастните хора подвига домашния си телефон в работен ден? Тези 2% от българското население, за които приказва Дашева, от коя възрастова група са. През цялото време се говореше с лозунги за повече спортуващи младежи, само че множеството от цитираните данни се отнасяха за цялото население. Иначе казано – бяха нахвърляни данни от разнообразни източници за разнообразни интервали и разнообразни възрастови групи, с цел да се внуши какъв брой е зле българинът, който не спортува. „ 68% от българите не са спортували “, се твърди в презентацията на Даниела Дашева – кой е източникът на тези данни по този начин и не стана ясно. На някои от слайдовете се вижда отпратка към „ journalof school 2015”, което е най-малкото несериозно през 2020 година. Тъй като фокусът би трябвало да е върху децата и младежите, само че вместо това на днешното събитие бе показан един тюрлю гювеч от числа, ви предоставяме данните от отчета на Световната здравна организация, които са изследвали точно тази възрастова група. Изследването е взаимно с Европейската комисия и е от 2018 година. Отнася се за спортуващите български деца и младежи от 10 до 20 и повече години: Физическа интензивност (10-14 години)Момчета-42 % Момичета– 24 % Физическа интензивност (15-19 години) Момчета– 53 %Момичета-27% Физическа интензивност на 20-годишните младежи в България Момчета– 32%Момичета– 21% Проучване на „ ТРЕНД “ от 2018 година измежду младите българи от 15-29 години демонстрира следното: „ 35% от младежите спортуват като спортуващите младежи в максимален дял считат, че има задоволително положителни условия за спорт – малко под две трети. Няма осезаема разлика по отношение на обитаемото място. Като съществена причина да не спортуват младите показват, че нямат време.28%посочват, че нямат предпочитание или потребност. Не става дума за неналичието на спортна инфраструктура. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР