Откакто е херцогиня, сме виждали Меган Маркъл в какви ли

...
Откакто е херцогиня, сме виждали Меган Маркъл в какви ли
Коментари Харесай

Меган Маркъл като секси Снежанка

Откакто е херцогиня, сме виждали Меган Маркъл в какви ли не обстановки. Но животът й преди да стане брачна половинка на принц Хари също е не по-малко забавен. Един от обстоятелствата от него е, че се е подвизавала като асистентка в телевизионното предаване " Сделка или не ".

Години преди да стане известна с ролята си на Рейчъл от " Костюмари ", Меган се появява на дребния екран като част от група хубавици в предизвикателни тоалети, които подвигат рейтинга на предаването.

А в един от коледните епизоди я виждаме в облекло, което е в цялостен контрастност с последните й визии и имиджа на дама, диктуваща стилните трендове .

Meghan Markle shock: Duchess wore a revealing sexy Santa outfit on Deal or No Deal showhttps://t.co/dexR5hTWv6 pic.twitter.com/kwSL6tvxAV
— Daily Express (@Daily_Express) December 4, 2019
Меган като секси Снежанка - това несъмнено не е нещо, което се вижда всеки ден. Но пък е изцяло естествена панорама за предаването, в което асистентките се избират с кастинг по бански, написа Express.
 Принц Хари, Меган Маркъл и американските им завършения
Американските завършения на Хари и Меган

Далеч от Уиндзор

От тези години херцогинята е привикнала да внимава доста какво яде , тъй като и един качен кг е можело да й коства работното място. А в случай че и през днешния ден има сходни секси тоалетчета, сигурно са непокътнати единствено за нейния брачен партньор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР