Откакто бяха забелязани заедно в ресторанта Casa Cipriani в Ню

...
Откакто бяха забелязани заедно в ресторанта Casa Cipriani в Ню
Коментари Харесай

Какво събра Джиджи Хадид и Камила Мороне на едно място

Откакто бяха видяни дружно в ресторанта Casa Cipriani в Ню Йорк, за Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид. И макар че досега никой от тях не разяснява публично връзките посред им, редица източници споделят, че двамата се срещат. " Те са щастливи дружно ", разкри неотдавна вътрешен човек и на Entertainment Tonight.

Смята се, че романсът между Джиджи и Лео се ражда малко повече от месец, откакто стана ясно, че артистът е завършил четиригодишната си връзка с Камила Мороне. Двойката постави завършек на връзките си през август тази година.

На Седмицата на модата в Милано в петък, 23 септември, Хадид дефилира на подуима като част от ревюто на Versacе. Впечатляващото събитие притегли голям брой дизайнери, супермодели, стилисти, фешън критици или просто фенове на модата. В това число - и самата Камила Мороне.
 Снимка 588839
 

Бившата другарка на Леонардо Ди Каприо седеше не къде е, а на първия ред, директно до подуима. Камила се наслаждаваше на най-новата сбирка на италианската фешън къща, до момента в който Джиджи Хадид събираше погледите на публиката на дефилето.

А за Седмицата на модата в Милано дойде и самият Леонардо ди Каприо. Вероятно с цел да бъде покрай своята обичана. " Двамата с Джижи се срещат ", безапелационен е източникът на Entertainment Tonight.

За Джиджи Хадид това е първата обществена връзка, откогато приключи връзките си с някогашния си другар и татко на детето ѝ Зейн Малик през 2021 година Миналият понеделник, 19 септември, моделът отпразнува втория рожден ден на щерка си Кай, като разгласява стори в Instagram с детска торта. " Нашето ангелче през днешния ден навърши 2 години ", написа тя, отбелязвайки Малик в обявата.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР