Откакто Благой Георгиев сложи край на футболната си кариера, фокусът

...
Откакто Благой Георгиев сложи край на футболната си кариера, фокусът
Коментари Харесай

НОВАТА?!? Благо Джизъса заби зъболекарката си

Откакто Благой Георгиев постави завършек на футболната си кариера, фокусът на медиите е върху персоналния му живот и стилните му изцепки. Повод за изключително доста насмешки са извънредно неестествените му зъби, правени преди години в Русия. 

Още с подписването на контракта за влизането му в риалити формата " Сървайвър " той побърза да направи обзор в денталния център на Ванко 1 в Пловдив и да уговори изискванията по новия си тунинг. 

Тогава заваляха догадки дали не си прави естетична процедура, ботокс или венозни витаминозни вливки, като никой не допускаше, че Георгиев ще се раздели с изкуствената си захапка. Сега доктор Нели Иванова - лицето на денталния център на Ванко 1, се е нагърбила с задачата да трансформира най-идиотската усмивка в България в произведение на денталното изкуство.



Именно тя е русокоската, с която Георгиев е неразлъчен, откогато се е завърнал от Доминикана. В светските среди към този момент обикалят клюки, че докторката може да се упражнява над Благо и в свободното си време.

Той незабавно се насочи към Пловдив, където " заживя " през последните дни, за час по-скоро да се снабди с нова циркониева усмивка. 

Работата върху него била безусловно денонощна, защото клиниката от скоро отвори и своя “Спешен център ” - 24/7. Досегашните му зъби към този момент са в историята, демонтирани от екипа за негативно време.

Всички сме извънредно любопитни за крайния резултат, който екс футболистът скоро ще ни покаже, а различен любопитен факт е и каква е сумата, която Благо ще брои за най-актуалната стоматологична услуга в клиниката. Сред пациентите й са доста фолк реализатори и най-красивите родни миски за всички времена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР