„Откакто България е в ЕС, страната ни задмина по жизнен

...
„Откакто България е в ЕС, страната ни задмина по жизнен
Коментари Харесай

Иво Инджев: България задмина по жизнен стандарт Русия, а те ни се подиграват

„ Откакто България е в Европейски Съюз, страната ни задмина по витален стандарт Русия, а те ни се подиграват. Те са доста по-бедна страна от нас “, счита журналистът Иво Инджев.

В предаването „ Лице в лице “ той разяснява, че не сме застрашени по никакъв метод от Русия, тъй като сме част от НАТО и Европейски Съюз. „ Ние направихме тази значима крачка и те нищо не могат да създадат “, безапелационен е Инджев.

„ Русия абдикира от руския интервал и връзките сред България и тях тогава и се връща назад към XIX в. Този източник не може да бъде изобилен, те помпат от него, само че ние отсреща имаме Европейски Съюз “, добави Инджев.

Относно разрушената шпионска мрежа у нас, журналистът разяснява, че това не е нещо ново.

„ Никаква сериозна шпионска мрежа не е открита. Едни пенсионери ги сложиха на топа на устата “, счита Инджев.

Според него Русия, която има себе си за сериозен геополитически състезател, в действителност не ръководи ресурсите си вярно. „ Тя претендира да е състезател, а има профил по-скоро на районен състезател с 6-7% от международното Брутният вътрешен продукт, което е неповторимо малко за страна с тези благоприятни условия “, споделя Инджев.

„ И в този момент същата страна иронизира непрестанно със свои представители какъв брой дребна и бедна била България “, добавя той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР