Откъде знаем какви показания е давал един анонимен свидетел, които

...
Откъде знаем какви показания е давал един анонимен свидетел, които
Коментари Харесай

Радан Кънев за Живко Коцев: Всички тези снимки и неща не са елемент от съдебно разследване, а са политическа компроматна кампания срещу ПП-ДБ

Откъде знаем какви показания е давал един неизвестен очевидец, които са част от следствената загадка? Всички знаем от кое място – това е изтекло или от самата прокуратура или от самите служби с политическа цел, те се занимават с политически пиар. Всички тези фотоси и неща не са детайл от правосъдно следствие, а са детайл от политическа компроматна акция. Ясно е, че тя е против нас, против ПП-ДБ. Това съобщи евродепутатът Радан Кънев в " 120 минути “ във връзка замесването на името на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев със арестувани за контрабанда след акцията в " Агенция Митници “. 

" 11 години едно и също, от 2013 година от Костинброд ние гледаме тази шоупрограма на българските държавни институции, от която нищо в никакъв случай не е приключило с разкрития и неоправдателна присъда “, добави Кънев. 

По думите му у нас има сили, които не желаят България да бъде спокойна, постоянна и да се реформира. 

" Виждаме, че службите, на които плащаме от налозите си и тези институции, които би трябвало да обезпечат справедливостта в действителност наподобяват доста добре готови да работят за организации за черен пиар преди избори. Те приготвят, складират заготовки и месеци наред чакат да пристигна спешният миг “, сподели още Радан Кънев. 

" Във всяка коалиция всеки твърди, че носи на тил някой различен, че салдото не е този, който е бил, че всичко би трябвало да се промени. Водят се сложни договаряния и това е най-нормалното нещо на света. В базата, която демонстрират социологическите изследвания, има какво да ни тревожи, има и какво да ни даде вяра. Имаме два месеца преди себе си, в които би трябвало да убедим най-малко 7-8% от жителите, които са разочаровани, че техните хрумвания и цели минават през това да ни поддържат. Аз съм номиниран от " Демократи за мощна България “ и ще бъда част от листите “, съобщи евродепутатът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР