Отивайте в парламента да вършите работа.Така лидерът на ГЕРБ Бойко

...
Отивайте в парламента да вършите работа.Така лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Отивайте в парламента да вършите работа

" Отивайте в Народното събрание да вършите работа ".

Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към депутатите от партията, които напуснаха Народното събрание, с цел да се включат в митинга в негова защите пред Софийската градска прокуратура. Там Борисов бе разпитан по делото, известно като " Барселонагейт " и за изказванията против него за корист с власт.

Заради отсъствието на депутатите от ГЕРБ Народното събрание продължи да работи без кворум. Депутатите дебатират по импортираните законопроекти, само че не гласоподават.

Борисов влезе с автомобил на НСО в паркинга на постройката, без да се стопира за коментар пред очакващите го публицисти.

Пред постройката на СГП се бяха събрали членове и симпатизанти на ГЕРБ, както и народни представители от парламентарната група на ГЕРБ‐СДС.

" В един и същи ден и час Бойко Борисов е викан на разпит на две места. Това са опити да се осуети правосъдната промяна, такава каквато сега се разисква и конституционните промени, които се разискват, и е опит да се осуети съставянето на кабинет ", съобщи Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ.

Според него наличието на членове на партията пред постройката на прокуратурата е алегорична поддръжка за техния водач и показва предпочитание промяната в правосъдната власт да продължи.

По думите на другия заместник-председател на партията Томислав Дончев от ГЕРБ ще продължат да показват поддръжката си за своя водач по всевъзможен метод.

Очаквайте детайлности!


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР