Отивайки в Княжеството, олигарсите не си наели хотел, а отседнали

...
Отивайки в Княжеството, олигарсите не си наели хотел, а отседнали
Коментари Харесай

Аферата На Баневи В Монако Лъсна! Самозабравилите Се Олигарси Искали Да Създадат Собствено Кралство!

Отивайки в Княжеството, олигарсите не си наели хотел, а отседнали в дома на Анна. Тогава Евгения Банева набелязала палтото й от визон и декларирала, че желае да го купи. Съпругата на Банев дала обещание, че ще изпрати пари от България, само че до през днешния ден излъганата Анна не е получила нито стотинка.

След неуспеха да концепцията да се заселят в Монако, олигарсите почнали да кроят проекти за основаване на лично кралство. Те желали да обособят „ Русалка “ като самостоятелна територия, в която да важат техните закони.

Николай Банев имал проекти да осъществя още един „ огромен “ план. В годините на напредък на бизнеса му, той решил да направи банка със семенната си течност и да я дава на двойки с репродуктивни проблеми. Олигархът бил на мнение, че има качества, които ще спасят българската нация. Затова бил подготвен на всичко, с цел да се появят повече хора с неговите качества, написа „ България през днешния ден “.

В хода на следствието стана ясно, че госпожа Банева има сбирка от бижута на стойност 256 000 лева В съда брачният партньор й съобщи, че е в бизнеса от 30 години и би било комично да не купи на жена си бижута за тази сума.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР