Отиваме на нови избори. Това е нормалният край на един

...
Отиваме на нови избори. Това е нормалният край на един
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Бойко Борисов унищожи ПП-ДБ, те направиха едно от най-големите предателства

„ Отиваме на нови избори. Това е естественият завършек на един анормален сговор. Тези хора ги събра страхът и алчността и облякоха този сговор в един евроатлантически целофан, който през вчерашния ден се скъса. “

 

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред медии в Народното събрание.
„ Борисов се опасява за себе си и единственото, което желае е да оцелее и да си резервира кожата. Затова изгаря всичко в близост. Унищожи ПП-ДБ. Изгаря и личната си парламентарна група. Изгори Мария Габриел, която движи като едно пешка и даже принуди да излъже “, уточни тя.


„ ПП-ДБ направиха едно от най-големите изменничества в модерната ни политическа история. Излъгаха тези хиляди, които бяхме на площадите и искахме същинска смяна. Няма по какъв начин това нещо да свърши добре. И го споделям с безусловно самочувствие на единствените, които през тези години не се прегърнахме с мафията и се борихме с паралелната страна “, сподели още Нинова.


Според нея, в случай че ПП-ДБ още веднъж „ клекнат “ пред ГЕРБ-СДС, това ще е „ дъното на човешкото достолепие и политическия морал “.
„ Тези хора нямат към този момент моралното право да ръководят след всичко, което си споделиха и което се видя, че е истината. Самите те си признават, че става въпрос за борба за службите, за основния прокурор, за правосъдната система – нищо за хората и за България “, счита водачът на Българска социалистическа партия.
Според Нинова този парламент е привършен.


„ Когато бяхме в ръководство с ПП-ДБ, имахме друга цел – битката с паралелната страна и задкулисието. Те изневериха на тази цел и се прегърнаха с тези, против които се борихме. Ние останахме кардинални и поредни. Днес самият Бойко Борисов разгласи кой му е алтернативата, като сподели: „ С Българска социалистическа партия – не “. Значи всички са в кюпа, а единствената алтернативата на това, което се случва сега, е Българска социалистическа партия “, заключи Корнелия Нинова.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР