Отивам в президентството, за да решавам проблемите на българската нация.

...
Отивам в президентството, за да решавам проблемите на българската нация.
Коментари Харесай

Росен Миленов: Няма да работя с марионетките на мафията в парламента

Отивам в президентството, с цел да вземам решение проблемите на българската нация. Ако президентът не може да даде сигурност за живота, здравето, приходите и бъдещето на България, кой различен? Това сподели самостоятелният претендент за президент Росен Миленов в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

По думите му цялата държавна власт произтича от народа и посредством референдуми той може да дефинира политиките на България. „ Народовластна България - тежката дума да е в ръцете на редовите българи с проблемите. Хората ще решат каква страна желаят ", счита Миленов.

Той бе безапелационен, че партиите и политиците са най-голямото зло в страната, а хората желаят правдивост. „ Няма да работя с марионетките на мафията в Народното събрание, нито с българския съд и прокуратура. Тази прокуратура и съд пазят най-големите грабители, които 30 години разграбваха страната. Те са пионки на престъпните богаташи. Трябва разрязване на мафията, на това, което всеки ден ни разрушава ", изясни Миленов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР