Отивам на място, където възнамерявам да свърша много. Това, което

...
Отивам на място, където възнамерявам да свърша много. Това, което
Коментари Харесай

Проф. Велислав Минеков: Отивам на място, където възнамерявам да свърша много

Отивам на място, където имам намерение да свърша доста. Това, което не беше свършено за 10 години ще се опитаме да свършим за 2 месеца. Това съобщи служебният министър на културата професор Велислав Минеков, откакто пое културното министерство.

" Първо ще имам среща с хора, представляващи политическите партии от Народното събрание до момента, ще беседвам, ще желая да знам за техните културни стратегии, за техните планове във връзка с министерството. След това ще ви споделя всичко, с което започваме, в действителност е амбициозно, само че въпреки всичко, в случай че не друго, ще дадем серия от пътеки за идващите, които ще дойдат след нас ", добави проф. Велислав Минеков.

По думите му в министерството работят положителни експерти

" Аз оценявам тяхната работа, те ще останат там, където бяха и ще работим взаимно. Работим от дълго време във връзка с Плана за възобновяване и се надяваме да получим една голяма помощ, близо 50 милиона евро. Надяваме се да се случи, само че за жалост никой до момента не е направил действия за сходен ход ", сподели още проф. Велислав Минеков.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР