Отидох да си купя пастърма, но математиката ми показа, че

...
Отидох да си купя пастърма, но математиката ми показа, че
Коментари Харесай

Лудостта на цените! Пуснаха на промоция пастърма за 112 лв./кг в Кауфланд

„ Отидох да си купя пастърма, само че математиката ми сподели, че ми се ядат кренвирши ”. Това пишат възмутени консуматори под обява във фейсбук. На нея се вижда цената, на която се предлага един кг пастърма в една от огромните вериги магазини Кауфланд. Още по възмутителното в тази ситуация е, че показаната цена във веригата е промоционална, което е цялостна полуда.
Прочетете още
В комерсиалния обект можем да намерим 1 кг говежда пастърма на „ Тандем ” на неуместната цена от 112,38 лв. . На места килограмът се предлага даже и по 120-130 лв., което е голямо покачване, съдейки по това, че предходната година килограмът на пастърмите и то от най-хубаво качество са се предложили по 40-50 лв.. 80 грама вакумирана пастърма от същата марка можем да закупим на цена към 10 лева

На тези цени могат да се намерят някои от най-скъпите и качествени деликатеси от сушените мезета в Европа. Имайки поради, че предлаганото месо от въпросната марка не е " премиум ", то цената евентуално не дава отговор на качеството . Такова покачване на цените на мезетата не е следено от години.

„ Блек ангъс да употребяват за нея, толкоз скъпа не би трябвало да е ”, пишат още консуматори във фейсбук.

Производители от дребна фамилна плантация пък оферират кг на този деликатес на цена от 32 лева, а при положение, че заявим по-голяма поръчка от 2 кг, то цената става 28 лева за кг. Голяма част от потребителите пък споделят, че неуместните цени, на които се оферират сухите мезета ще ги принудят да подготвят месните деликатеси сами тази година.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР