Отиде си актьорът Кристофър Плъмър. Той е починал в дома

...
Отиде си актьорът Кристофър Плъмър. Той е починал в дома
Коментари Харесай

Отиде си актьорът Кристофър Плъмър

Отиде си артистът Кристофър Плъмър. Той е умрял в дома си в американския щат Кънектикът, като в последните му мигове до него е била брачната половинка му Илейн Тейлър.
Кариерата му продължава пет десетилетия. Паметна е ролята му на капитан Фон Трап в продукцията " Звукът на музиката " през 1965 година, в която той партнира на Джули Андрюс. Плъмър е притежател на доста награди, в това число Оскар, две награди Еми, две награди Тони, Златен глобус и премията.
 Три дни след гибелта на Дейвид Праус: Вдигнаха монумент на Дарт Вейдър Три дни след гибелта на Дейвид Праус: Вдигнаха монумент на Дарт Вейдър
В британският град Бристол се появи монумент на Дарт Вейдър, един от основните герои от филмовата поредност „ Междузвездни войни&ldq...
Оскар той получава за ролята си в продукцията " Новаци " през 2012 година, когато е на 82 години и това го направи най-възрастния артист, печелил влиятелната американска кинонаграда. През 2018 година Плъмър, който тогава беше на 88 години, стана и най-възрастният номиниран за Оскар артист за ролята си във " Всичките пари на света ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР