Отхвърлена бивша се появи на сватбата на бившия си партньор

...
Отхвърлена бивша се появи на сватбата на бившия си партньор
Коментари Харесай

Бившата приятелка на младоженец нахлу на сватбата му по...

Отхвърлена някогашна се появи на сватбата на някогашния си сътрудник в Китай, облечена в булчинска рокля, с цел да го моли да се върне при нея, написа Daily Mail. На фрагментите се вижда по какъв начин прочувствената някогашна другарка крещи на мъжа "Вината беше моя! " като коленичи пред него, до момента в който булката гледа в потрес.

Бившата обичана на младоженеца нахлува трагично на церемонията тъкмо сега, когато той се готви да целуне булката на сцената. След това младоженката взема решение да напусне мястото очевидно ядосана.

30-секундното видео, което закупи огромна известност в мрежата, е снимано на женитба в Китай, провела се преди дни. Според информацията, младоженецът се е разделил с някогашната си другарка, тъй като имали прекомерно огромни личностни разлики. От фрагментите се вижда какъв брой е шокиран той, когато дамата ненадейно се появява на сватбата му без покана, и то облечена в изискана бяла рокля. Отхвърлената жена го моли да ѝ елементарни и да ѝ даде още един късмет, до момента в който мъжът държи ръката на зашеметената си избраница в опит да я успокои.

Водещият на сватбата също е шокиран от сцената и споделя, че „ имаме непредвидена обстановка тук “. Членовете на фамилията на булката също са ужасени от появяването на някогашната. Потребителите на уеб страницата Weibo, китайския еквивалент на Twitter, показаха поддръжката си за булката и осъдиха постъпката на „ неразумната “ някогашна другарка. Един от мненията гласи: „ Не унищожавайте връзките на другите, с цел да задоволите личната си фикс идея. “ Друг консуматор написа: „ Това е повече от неуместно и несвоевременно. От позиция на булката, по какъв начин може да продължи сватбата? "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР