Отговорността за това, че държавата се хвърля на избори, лежи

...
Отговорността за това, че държавата се хвърля на избори, лежи
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: След изборите ще видим

Отговорността за това, че страната се хвърля на избори, лежи напълно върху ГЕРБ. Виждате, че ние направихме ненапълно финален опит, като им предложихме да си изпълнят уговорката, да предложат за втората част на ротацията и отхвърлиха.

Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов на малко изказване пред публицисти в коридорите на Партийния дом, откакто стана ясно, че на президента Румен Радев.

Премиерът в оставка акад. Николай Денков ще върне несбъднат втория мандат на президента. ГЕРБ дефинитивно и твърдо обявиха, че за втория мандат и е безсмислено да се губи времето, отчаян е Атанасов.

На въпрос на News.bg дали след предварителните парламентарни избори, ПП-ДБ ще приказват с ГЕРБ-СДС, Атанасов бе повече от сбит: " След изборите ще приказваме отново ".

Промяната се надявам да стартира, съобщи и депутатът от ПП/ДБ Мартин Димитров. Всичко зависи от нас, посочи националният представител с увереност, че в случай че отново ГЕРБ и ДПС  ръководят в техния модел, ще има Нотариуси, джуджета - " всичко, което сме гледали в предишното ".
 Движение за права и свободи направило всичко, с цел да няма избори
Движение за права и свободи направило всичко, с цел да няма избори

От партията няма да поддържат втори мандат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР