Отговорността за грижата и отглеждането на домашен любимец се гради

...
Отговорността за грижата и отглеждането на домашен любимец се гради
Коментари Харесай

Проектът „Училище на четири лапи“ учи децата ак да бъдат отговорни за домашен любимец

Отговорността за грижата и развъждането на домакински любим се гради още от ранна възраст и единствено посредством нея могат да се подсигуряват пълноценни взаимоотношения с животинчето, както и неговото вярно образование. Разбирайки това, Purina основава просветителната акция „ Училище на четири лапи ", която включва серия от занимателни видеа, обучителна стратегия за учители и родители, открити уроци в учебни заведения, интерактивни книжки и прочие Като дипломат се причислява и Виктория Терзийска от Маргаритка, майка и горделив и виновен притежател на кучето Захари, която се впуска в разнообразни завършения дружно с анимационните Макс и Луна, с цел да даде скъпи препоръки какво е добре да вършим, когато отглеждаме домакински любим.
Образователната стратегия цели имено, посредством игровия детайл да научи дребните по какъв начин пълноценно да се грижат за домашните любимци. Достъпни за всички са 17-те YouTube мини серии, които залагат на лесния за разбиране видео формат и разкриват пред децата по какъв начин мислят животните и от какво имат потребност, с цел да се усещат добре. Те засягат характерните грижи и присъщи особености на котките и кучетата, по какъв начин е редно да реагираме в разнообразни обстановки и даже тематиката за почистването по време на разходка.
Ключово е и присъединяване на Вики Терзийска, която дава скъпи препоръки и насоки, споделяйки персоналния опит на своето семейство. Освен в основаването на видеата, тя се включва и в специфичен учебен уебинар във Facebook, в който дружно с професионалният треньор на домашни любимци Асен Аролски дават отговор и онлайн на въпросите на родителите за вярното развъждане и за това по какъв начин да създадем кучето или котето си същински щастливи. Видеото остава налично на страницата Purina.
Физическото проявяване на акцията е учебната стратегия на „ Нестле за по-здрави деца ", която доближава до 125 учебни заведения в цялата страната. Един от 6-те открити уроци за децата е отдаден точно на грижата за домашните любимци, за да развие у тях отговорност, самообладание и почитание към потребностите на животното. В същото време, на особено създадена онлайн платформа родители, учители и шефове могат да заявят включване на своето учебно заведение в акцията и по този метод да разширят нейния обсег.
„ Кампанията е част от световния ангажимент на Purina за отговорно развъждане на домашни любимци, ориентирано към децата. Отговорността се показва по доста способи, само че най-много е израз на нашата обич към четириногите членове на фамилията. Важно е да ги разбираме, с цел да можем дружно да споделяме хубавите моменти както вкъщи, по този начин и на разходка. Децата, като бъдещите притежатели на домашните любимци, би трябвало от рано да осъзнаят отговорността си към тях ", показа Елизабет Гранвил-Попова, старши бранд управител в Purina България.
„ Училище на четири лапи " е продължение на самодейността на Purina да среща родителите и децата с това по какъв начин развъждането на животни може да ги обогати и да развие незаменими качества като отговорност и съпричастност. Повече за програмата „ Нестле за по-здрави деца ", можете да намерите на: https://nestle.bg/bg/csv/global-initiatives/healthier-kids.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР