„Отговорността на една партия в парламентарна демокрация е точно сега,

...
„Отговорността на една партия в парламентарна демокрация е точно сега,
Коментари Харесай

Красимир Янков: Отговорността на една партия е точно сега, когато има криза

„ Отговорността на една партия в парламентарна народна власт е тъкмо в този момент, когато има рецесия. В изключителна за страната обстановка партиите вземат решения за хората. “ Това написа във Facebook националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Красимир Янков.

„ Ще се скрием ли от заплахата? Ако ние управлявахме щяхме да разпуснем страната ли? Спешно би трябвало да се свика съвещание на националното управление “, написа още той.

Народният представител от левицата напомня, че има взети решения от Националния съвет и хронограма на цикъла на докладите и изборите.

Съобразно тази хронограма, в случай че Корнелия Нинова е претендент за нов мандат, което би трябвало да заявява до 18 март 2020 година, би трябвало да бъде сменена от краткотрайно управление, което да се избере на идното съвещание на Националния съвет.

По думите му, новата обстановка изисква незабавно привикване на Националния съвет за избор на краткотрайно управление, както и да бъдат прегледани всички задания пред Българска социалистическа партия, позицията и дейностите, които да предприеме партията.

„ Членовете на Националния съвет не са функционалност на Председателя или на Изпълнителното бюро, с цел да поддържат единствено с автограф някакви " решения ", които са им сведени до знанието официално, посредством медиите или посредством известия на електронната поща. Призовавам ИБ да извърши задължението си и неотложно да свика съвещание на Националния съвет “, заключва в позицията си Красимир Янков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР