Отговорността към хората и доверието те пазят от загуба на

...
Отговорността към хората и доверието те пазят от загуба на
Коментари Харесай

Служебният премиер: Не губя равновесие от високото и не търся вратичката на закона

Отговорността към хората и доверието те пазят от загуба на равновесие, сподели Гълъб Донев на церемонията по приемането на властта.
" Не изгубвам равновесие от високото и не диря малката врата на закона. Президентът е поръчител за премиера и министрите, на които дава своя заем на доверие. Господин президент, благодаря за доверието, че ми поверихте ръководството на страната, добави Донев. Служебното държавно управление не е Б тим в ръководството на страната, това не е моя маркетингова прищявка. Предстои встъпване в служба на 100-тното държавно управление на България, което няма да разполага със 100 дни толеранс. Очаквам работа на 100% от сътрудниците министри – образуване и осъществяване на почтени избори, възобновяване на доверието сред институциите, намиране на излаз от всички завещани рецесии, събаряне на политическото напрежение, продължение на работата по Плана за възобновяване и резистентност ", сподели още Донев.

На публична гала в Гербовата зала в Президентството президентът Румен Радев публично показва назначеното от него служебно държавно управление с министър председател Гълъб Донев, както и дилемите и цели, които стоят пред служебните министри през идващите 2 месеца.

47-ото Народно заседание остава в историята. С декрет на президента Народното събрание се разпуска от през днешния ден.
Със същия документ са планувани изключителни избори за 2 октомври.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР