Отговорността e огромна, обяви тя, след като се отказа от

...
Отговорността e огромна, обяви тя, след като се отказа от
Коментари Харесай

Лена Бориславова с нова партийна задача - ще координира подготовката за вота в София

Отговорността e голяма, разгласи тя, откакто се отхвърли от Народното събрание

Лена Бориславова даде пояснение след отхвърли си да стане депутат . Както „ Флагман “ заяви, пред Централната изборна комисия.

Ето какво написа по този мотив Бориславова във фейсбук:

" Дните след изборите демонстрираха, че предстоят още сложни месеци и задания, както на национално, по този начин и на локално равнище. Формирането на постоянно държавно управление е огромната задача на сегашния парламент.

Но в предизборната акция се убедих, че доста от проблемите на хората, които ни поддържат, се вземат решение на локално равнище.

Вчера Изпълнителният съвет на Продължаваме Промяната взе решение, че паралелно с работата в Народно събрание, другата значима задача пред нас са локалните избори – точно поради основната роля на локалната власт за подобряването на живота на хората във всяко кътче на страната. Бях номинирана да поема координационната роля в този развой и съответно да работя за акцията и проблемите на моя роден град София. Отговорността към тази задача e голяма - тя е определяща за посоката, в която ще се развива столицата ни след години злоупотреби и пропуснати благоприятни условия. И имам вяра, че тази задача е също толкоз значима за всички, които ме поддържаха на 2 април. Затова я одобрявам с благодарност и с цялата й отговорност. Няма да бъда народен представител в 49-ото Народното събрание. На мое място ще влезе изключителният експерт в областта на националната сигурност, моят сътрудник от листата на Политическа партия в 24-и МИР Петър Петров. Благодаря още един път на всички за доверието. Вярвам, че София заслужава транспарантно и европейско ръководство и ще работя дружно с всички вас, с цел да реализираме тази цел.

Преди година и половина влязох в листите на Продължаваме Промяната, тъй като имах вяра, че зависи от всеки един от нас да работим за смяната, която търсим. През февруари тази година трябваше още веднъж да реша по какъв начин да продължа своята борба – в или отвън листите на обединената коалиция. Кое е най-правилното решение, което ще помогне най-вече на обединяването? Днес още веднъж трябваше да направя избор. На всички, които поддържат идеята на и мен персонално, давам обещание, че няма да се откажем. "

Благодаря ви за поддръжката! "



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР