Отговорността бива изправена срещу безотговорност. Слушах внимателно. Вчера много пъти

...
Отговорността бива изправена срещу безотговорност. Слушах внимателно. Вчера много пъти
Коментари Харесай

Борисов заподозря Христо Иванов, че го е срам от ПП. Иванов му отвърна - без интриги!

Отговорността бива изправена против безнаказаност. Слушах деликатно. Вчера доста пъти повторих: Коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи няма да вършим. Има Такъв Народ бяха първите, които използваха думата " чегъртане ".

Казах: против безотговорността на Политическа партия и Демократична България, личностите в Народното събрание би трябвало да вземат решение дали да се отива на избори или не. Защото всички анализатори изясняват какъв брой е неприятно да се отиде на избори.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание.

Вчера чух и много от водачите на другите партии. Още преди да сме почнали да се срещаме, чуваме кой ще е помощно колело, нямало да е такова... Чакайте, ние и това не предлагаме! Искате избори, желаете дефолт още през юни - ще го получите! И медиите сте част от това!

" Щом всички заедно политическите партии желаят да паднем в пропастта, ще паднем. Българите би трябвало наложително да ни санкционират по този начин, както ни се поставя. Да желаят с 60 депутата от 240 да ти дадат безспорна власт е надменно, безконтролно и неосъществимо. Абсолютно същото се отнася и до нас. Затова ще се отнесем с почитание към другите политически празненство и ще им представим нашата стратегия ", добави водачът на ГЕРБ.

Той отхвърли прогнозите и теориите, че ще се преориентира към коалиция с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. 

" Ние предлагаме единствено персони - за един месец, за шест месеца, за една година. За да не може ПП-тата и ДБ-тата да се заловен и мокрият им сън да стане действителност - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. За да ни биели на локалните избори. Няма да стане, няма да го разреша. Няма да позволи да ми залепите етикет ", отсече Борисов. 

“30 дни взимаме заплати и нула работа сме свършили, идващите 30 ще е същото. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, които са последващи избори. Пожелавам на президента Радев да бъде жив и здрав, тъй като дълго ще ръководи, и е последното избавление на българите сега. Това го споделям на Христо Иванов, Атанас Атанасов и на всички тези, които стоят встрани от ДБ-тата, срамят се от ПП-тата, само че мълчат, потривайки ръчички, че могат да вземат нещо в локалната власт ”, сподели още Борисов.
" Без интриги "
“Наистина ли ще се занимаваме с някакви интриги? “. Така съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов отговори на репортерски въпроси в коридорите на Народното събрание във връзка казаното от водача на Бойко Борисов по-рано, че „ Христо Иванов и Атанас Атанасов ги е позор от Политическа партия, само че стоят в профил и се надяват да ги бият на локалните избори “.

На въпроса дали това в действителност е по този начин, Иванов отговори: „ Това е несериозно и нелогично “. „ Ние имаме коалиция, там се вземат решения, има органи, следва се някаква съдружна логичност на държание “, добави той, като акцентира, че „ има ясно решение “.

„ Тази страна би трябвало да има ръководство. Подобно разменяне на такива безусловно задкулисен реплики…трябваше да го питате, за какво си разрешава да се кара на медиите , а не да ме питате мен какво бил споделил той за моите усеща. Дайте да не се занимаваме с несериозни интриги “, настоя Христо Иванов.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР