Отговорността бива изправена срещу безотговорност. Слушах внимателно. Вчера много пъти

...
Отговорността бива изправена срещу безотговорност. Слушах внимателно. Вчера много пъти
Коментари Харесай

Борисов: Арогантно, безотговорно и неосъществимо е ПП да искат властта с едва 60 депутати

Отговорността бива изправена против безнаказаност. Слушах деликатно. Вчера доста пъти повторих: Коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи няма да вършим. Има Такъв Народ бяха първите, които използваха думата " чегъртане ".


Казах: против безотговорността на Политическа партия и Демократична България, личностите в Народното събрание би трябвало да вземат решение дали да се отива на избори или не. Защото всички анализатори изясняват какъв брой е неприятно да се отиде на избори.

Вчера чух и много от водачите на другите партии. Още преди да сме почнали да се срещаме, чуваме кой ще е помощно колело, нямало да е такова... Чакайте, ние и това не предлагаме! Искате избори, желаете дефолт още през юни - ще го получите! И медиите сте част от това!

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Щом всички заедно политическите партии желаят да паднем в пропастта, ще паднем. Българите би трябвало наложително да ни санкционират по този начин, както ни се поставя. Да желаят с 60 депутата от 240 да ти дадат безспорна власт е надменно, безконтролно и неосъществимо. Абсолютно същото се отнася и до нас. Затова ще се отнесем с почитание към другите политически празненство и ще им представим нашата стратегия ", добави водачът на ГЕРБ.

Очаквайте детайлности./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР