Отговорност за това носят и политиците - политиците, които я

...
Отговорност за това носят и политиците - политиците, които я
Коментари Харесай

Елен Герджиков: Отговорни за казуса Иванчева са тези, които я използваха да влязат в общината

" Отговорност за това носят и политиците - политиците, които я използваха да влязат през задния вход в общината, които издигнаха тази кандидатура, а в този момент я изоставиха и си посипаха главата с пепел, други мълчат, а трети популяризират тайната версия за политическа поръчка. " Това сподели ръководителят на Столичния общински съвет (СОС) Елен Герджиков във връзка патовата обстановка в столичния регион след ареста на кметицата Десислава Иванчева.
Два са разновидностите за краткотрайно изпълняващ кмет на " Младост " - заместник-кметът проектант Румен Русев, който беше посочен от Иванчева като индивидът в Община " Младост ", изравен зад интервенцията против нея, и досегашният ПР на общината Петър Кърджилов, добави още той в изявление за bTV.
На 30 май е било изпратено писмо с настоящите заместници, сред които съветниците би трябвало да изберат един. Според волята на настоящия изпълняваш длъжността Владимир Клисуров това ще е Петър Кърджилов.
" Общинският съвет сподели, че се преценява с желанието на мажоритарно определения кмет ", уточни ръководителят на СОС.
Герджиков изясни, че предварителни избори е допустимо да има единствено в случай че общинската изборна комисия приключи пълномощията на Иванчева след правосъдно решение, само че за момента предпоставки за това няма.
Според него с избирането на новия изпълняващ-длъжността кмет " Младост " отново ще се ръководи както до момента.
" В региона обстановката по никакъв начин не е добра. " Топлофикация " година чака позволение да реализира капиталовата си стратегия и да се сменят топлопроводи. Имаме сигнали за закъснение в издаването на акт за общинска благосъстоятелност за създаване на улици - на нещо, което към този момент сме изкупили, проектирали и възнамерявали. Косенето на тревните площи се бави, царува безпорядък, " изясни още Герджиков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР