Отговорната задача на политиците в НС е да намерят решение

...
Отговорната задача на политиците в НС е да намерят решение
Коментари Харесай

Стефан Янев: Политиците трябва да намерят формулата, която да реши проблемите на хората

Отговорната задача на политиците в Народно събрание е да намерят решение и формулата, която взема решение проблемите на хората. Това сподели водачът на " Български напредък “ Стефан Янев в ефира на NOVA.

" Ако от в този момент тръгнем да търсим разновидности или пояснения по какъв начин някой дава на концесия или чартърен третия мандат, това обезсмисля цялото изпитание за правене на държавно управление. Отговорната задача на политиците в Народно събрание е да намерят решение и формулата, която взема решение проблемите на хората “. Така Янев отговори на въпрос, в случай че му бъде връчен третиоят мандат, по какъв начин ще избегне риска той да не наподобява като мандат чартърен, при който партията наподобява като фиктивен притежател, а действително да ръководи ГЕРБ.

Янев беше безапелационен, че с каузи ще покаже, че това действително не е по този начин.

" Какво прилагателно ще сложат на държавното управление, дали ще бъде с специалисти или ще хора, които са по политически свързани – не ме тормозят тези етикети. тъй като същността на това, което би могло да се случи, ще бъде задоволително транспарантно показана на обществото. Вярвам, че подобен вид структура не може да се случи без съдружно съглашение, което е споделено сред всички партии, които го поддържат ", акцентира Янев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР