Отговорът за всички, които оправдават действията на Путин в Украйна

...
Отговорът за всички, които оправдават действията на Путин в Украйна
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Прокуратурата и бившият екип на Борисов са основните проводници на руското влияние в България

" Отговорът за всички, които оправдават дейностите на Путин в Украйна с войната в някогашна Югославия и Косово, е в това, че политиката на България във връзка с тази война се определяше от това, че режимът на Милошевич със своите дейности и с войните, които разпали на територията на някогашна Югославия, сътвори директна и непосредствена опасност за ползите и сигурността на България. Това е кардиналната разлика.

Войната в Украйна в момента наподобява по-далечна, въпреки че ние към този момент я усещаме по бежанците, които идват в нашата страна, само че ние усещаме и по различен метод, посредством полето на битката за мозъците и сърцата на хората сега поради въздействието на партиите, които седят в онази част на политическия набор, който е най-близко до Кремъл. За огромно страдание, в България има такива партии и това прави България по-различна от всички останали страни в Европейския съюз. Винаги би трябвало да се връщаме към аргументите за това, което се случва в Украйна, а това е опитът на Путин със мощ да спре цивилизационния избор на украинския народ да бъде част от демократична Европа, тъй като ние от време на време забравяме, че в опита на украинския народ да се откопчи от лапите на Путин имаше няколко по този начин наречени революции ".

" Аз от няколко дни настойчиво се пробвам да слага въпроса за нуждата от дълбока депутинизация на българския политически живот, на българската стопанска система, на българската духовна сфера ", добави още някогашният министър на защитата:

" Депутинизация значи, преди всичко, промяна в правосъдната власт. Прокуратурата на Република България и някогашният екип на Бойко Борисов са главните проводници на съветското въздействие в България. Прокуратурата на Република България замита и попречва следствието на съветските специфични служби. Това, което те вършат – понякога да изкарват някакви шпионски кавги, това е единствено за мятане на прахуляк в очите на хората ".

" Ние сме при започване на края на режима на Путин ", сподели още специалистът по национална сигурност:

" Дали това ще стане доста скоро или в малко по-отдалеченото, само че въпреки всичко историческо близко бъдеще, следва да забележим скоро. Аз чакам съветският народ да се отърве от този тиранин. Дали това ще стане с вътрешен прелом, дворцов, както махнаха всички до момента руски политически водачи, следва да забележим. Путин няма да бъде изключение в това отношение. Идва краят на Путин ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР