Отговор на този въпрос ни дава една бърза справка в

...
Отговор на този въпрос ни дава една бърза справка в
Коментари Харесай

Колко струва огромният пикап на Toyota у нас?

Отговор на този въпрос ни дава една бърза информация в най-големия уебсайт за коли в България. Оказва се, че предлагането на тези непривични за нашата страна големи пикапи не е по никакъв начин малко.

Какво в действителност съставлява Toyota Tundra? За нашите разбирания това не е пикап, а камион. Tundra се предлага в две поколения - от 2000 до 2006-а и от ноември 2006 до наши дни. Особено второто потомство е извънредно огромно, с великански 5.7-литров бензинов мотор и с мощ от 381 к.с.



Максималният въртящ миг се предава и към 4-те колела. В множеството екземпляри, продаващи се на пазара у нас, оборудването включва: понижаващи предавки, блокаж на диференциал, климатроник, система за изсушаване на дисковете и отбрана от буксуване, както и система, подпомагаща спускането.

И да не забравим – хладилна жабка, с цел да държите напитката с подобаващата температура. И като всеки пикап, тази Tundra може да се написа като фирмен автомобил, а в това време да се употребява, като частен. Цените стартират от 27 000 лева и доближават до 145 000 лева Можете да разгледате предложенията за Toyota Tundra ТУК .


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР