Отговарянето на имейли отнема голяма част от работното време на

...
Отговарянето на имейли отнема голяма част от работното време на
Коментари Харесай

Gmail вече ще може да пише цели имейли

Отговарянето на имейли лишава огромна част от работното време на доста чиновници. В множеството случаи отговорите са еднотипни, само че въпреки всичко има елементи, които би трябвало да се съобразят. Гугъл счита, че може да реши това с новата функционалност Smart Compose, която става част от Gmail и беше показана по време на конференцията Гугъл I/O.

Smart Compose ще следи подтекста на имейлите и отговорите на потребителя. Функцията няма да заменя напълно потребителя, само че ще му оказва помощ. Тя ще предвижда какво желае да каже потребителят до момента в който написа изречението и ще му предлага готово изречение, което да се вкара автоматизирано с един бутон.

Така потребителят също ще знае какво тъкмо дава отговор системата и ще може доста по-бързо да написа по-дълги имейли. Ще има и доста подготвени изречения, които да се употребяват когато и да е. Компанията чака, че това ще форсира доста писането на писма и ще усъвършенства качеството на текстовете.

Smart Compose ще може да се употребява от всички консуматори, в началото единствено на британски език. Освен това функционалността ще е налична единствено през уеб версията на Gmail, само че не и през мобилното приложение, най-малко първоначално.

Технологията разчита на изкуствен интелект и ще добавя функционалността Smart Reply. Тя пък е за мобилните приложения и предлага къси изречения като подготвени отговори на най-честите обстановки, да вземем за пример " Да, желая да видя повече информация ", " Не, благодаря " и др.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР