Отделих неделния ден, за да прочета публикуваната вчера трета версия

...
Отделих неделния ден, за да прочета публикуваната вчера трета версия
Коментари Харесай

Саша Безуханова: Програмата на правителството в оставка затвърждава проектите на парче

" Отделих неделния ден, с цел да прочета оповестената през вчерашния ден трета версия на Националния проект за възобновяване и резистентност с вяра, че в него са взети поради най-малко част от предложенията за целева поддръжка за промяна и развиване на стопанската система ни по посока на иновативност и екологичност, които от месеци лансираме от Коалицията за зелен рестарт (последното Становище е от март). Има положителни хрумвания на масата и от други организации и специалисти.
Уви, Програмата на Правителството в оставка затвърждава на правилен Брюкселски език плановете на парче, които бяха програмирани от преди, без качествени индикатори за реализиране на национални цели ", във Facebook.
 Експерт: Националният проект за възобновяване е проект за обир Експерт: Националният проект за възобновяване е проект за обир
По своята същина съставлява един административен Франкенщайн. В него има голям брой планове, които до момента не са били финансирани, защ...
" Този План няма упоритостта да изведе България на Пътя на задаващите дневния ред на утрешния ден. В него не са разпознати с нарочни тласъци тези, които през днешния ден от България основават с бизнесите си решения за космоса, крипто и зелени технологии, и такива в медицината, основани на изкуствен интелект и 3D принтиране. В Плана има доста пари за базова инфраструктура - за догонване на пропуснатото като фокус на политиките през миналите години.
Пиша този следващ пост по тематиката, тъй като има риск - от бързане да се получат заветните милиарди от Европа да пропуснем доста други, които можем да произведем сами при умни вложения и политики заложени през днешния ден.
Този пост е за деклариралите подготвеност да ръководят България през днешния ден – мислете за просперитета в бъдещето, бюджетът е единствено инструмент за постигането му. Европа ще организира Зеленото си възобновяване и с програмираното все още номинално присъединяване на България в процеса.
В нашите ръце е да изберем да използваме този запас и програмна рамка, с цел да преходим от най-бедни, най-ресурсоемки и чист донор на гений към фактор в Европейския развой на развиване - център за новаторски бизнес и опазвана природа.
 Журналист на Биволъ алармира, че всеки е можел да нанася редакции в Плана за възобновяване Журналист на " Биволъ " алармира, че всеки е можел да нанася редакции в Плана за възобновяване
Не може да се отхвърли, че осведомителната сигурност на Плана за възобновяване е на равнище. Наблюдателен администратор е предизвестил служителите д...
Този пост е и към всички вас, другари. Бъдете смели и свободни и вярвайте, че България не е second hand Европейска страна. Има ги хората с експертиза, войска от основатели на решения за стопанската система на бъдещето, надарените учени, отдадени и способени бранители на естествените еко-системи. Заедно можем да сменим тренда. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР