Отделът на шерифа позволява на въоръжени бугалу да валсират на училищните терени

...
Служител в комуналните услуги от Глостър, Вирджиния Патрик Милън описва
Коментари Харесай

Служител в комуналните услуги от Глостър, Вирджиния Патрик Милън описва себе си като „поддръжник на Втората поправка през целия път, всеки ден“. 56-годишният доживотен жител се смята за отговорен собственик на оръжие и не смята, че конституционното му право да носи оръжие трябва да бъде нарушавано по какъвто и да е начин.

В същото време Милън каза пред The ​​Daily Звяр в понеделник, „Всички знаят, че не трябва да имате оръжия в училищната собственост.“

В събота вечерта малка група мъже в камуфлаж се появиха в образователния център Thomas Calhoun Walker, носейки военни пушки в стил. Техният лидер, Майк Дън, отдавна е свързан с Boogaloo Bois, слабо организирана антиправителствена екстремистка група, целяща да разпали втора гражданска война. Той каза на местни репортери, че той и неговият въоръжени екипаж са били там, за да осъдят публично обвиненията в тежко престъпление, повдигнати срещу четирима сътрудници, които са се появили на среща на училищния съвет в Глочестър на същото място на 11 юли, носейки скрити пистолети.

„Ние ще протестираме на 19 август и ще се опитаме да ги принудим да извършат арести“, обяви Дън в социалните медии.

Екипажът от около петима се появи, за да демонстрира „с оръжие в училищни помещения, в нарушение на установените разпоредби, ”, според изявление от понеделник на Училищния съвет на Глостър. Събитието „се случи без надлежно разрешение“ и в допълнение към носенето на смъртоносни оръжия със себе си, организаторите не „следваха протоколите за провеждане на събития на територията на училището.“

Според собствената си сметка Дън беше на практика се подиграваха на органите на реда да поставят него и останалите в белезници.

„Вероятно ще се изправя пред обвинение в престъпление след това“, каза той на репортер на мястото.

Но докато полицията незабавно арестува онези, които носеха пистолети на заседанието на училищното настоятелство миналия месец, органите на реда изобщо не присъстваха по време на протеста в събота. Вместо това, заместник-шерифите „наблюдаваха събитието от разстояние, за да осигурят безопасността на всички присъстващи“, според изявлението на училищното настоятелство.

Милен, от една страна, смята, че демонстрантите е трябвало да бъдат подведени под отговорност и се чуди защо нищо не се е случило. Освен скромната група от очевидни контрапротестиращи, които крещяха лозунги като: „Всички харесват нашата втора поправка, но се махнете от училищната ни собственост с нея“, Дън и въоръжените му сътрудници останаха напълно безпрепятствени.

„Вярвам, че трябваше да им бъдат повдигнати обвинения“, каза той пред The ​​Daily Beast. „... Не можете да отидете в пощенските служби или в който и да е федерален резерват, или в правителствена инсталация с тях, така че защо ще ходите с тях на училищна територия?... Не ме интересува много начина, по който вършат нещата. Това прави хората, които са за Втората поправка, да изглеждат като глупаци.“

На сутринта на протеста шерифът на окръг Глостър каза, че е наясно, че „присъстващите ще носят открито огнестрелно оръжие по време на това събитие, както се подкрепя от 2-рата поправка на Конституцията на САЩ“ и че те предприемат „необходимите мерки, за да гарантират, че тези лица могат да изразят правата си мирно“. След като приключи, офисът на шерифа обяви, че „няма инциденти за докладване“ и че „няма да коментира повече“ относно събитието.

Шериф Даръл Уорън и неговото висше ръководство, заедно с Служителят по връзки с обществеността на окръг Глостър не отговори на искане за коментар в понеделник защо не са назначени служители на протеста и защо не са извършени арести.

Дийн Вайнс, социален работник в окръг Глостър, каза в понеделник, че би искал да вярва, че обвиненията са в процес на работа.

„Надявам се, че предстоят арести“, каза Vines пред The ​​Daily Beast. „Надявам се, че шерифът просто ги е лишил от внимание и е избегнал ескалиране на ситуацията, като предстоят последващи заповеди. Това би било разумно.“

Вайнс, на 71, нарече Boogaloo Bois „клоуни“, които са кооптирани като „неволно разсейване на истинските извършители“, а именно десни групировки за тъмни пари, които се опитват да подкопават общественото образование в цялата страна.

„Надявам се добрите хора навсякъде да се събудят и да говорят срещу заплахите към местните служители“, каза Vines. „Те са граждани, които служат за доброто на съгражданите... Медиите и други, включително местните власти, се отнасят към това така, сякаш се случва във вакуум. Това е систематично насочване. Бедните хора, които го купуват, един ден ще се събудят, за да нямат държавно образование за своите деца и внуци. трансфобичен“, каза, че не е „разбрал напълно“ въпроса и отказа да коментира. След арестите на скрити оръжия през юли Поуст излезе с публично изявление, в което се казва, че е „дълбоко ангажиран с безопасността, благосъстоянието и образованието на нашите деца“. Той продължи да „изяснява отношенията“ между себе си и един от четиримата мъже, арестувани на заседанието на борда, като твърди, че двамата „просто споделят членството си в регионална консервативна политическа организация на местно ниво“, която той не назова.

„Нашите взаимодействия бяха ограничени до няколко случая, най-вече на групови срещи, които са отворени за обществеността“, се казва в изявлението на Post от 14 юли.

Праншният трик включваше поддръжник на Post и четирима други, които присъстваха на срещата на борда на 11 юли, един от които стана, за да говори и заяви, че гумите му са били срязани извън предишна конференция. Той каза на борда, че подозира, че един от тримата членове е виновникът, предупреждавайки: „Оправете нещата, докато имате възможност да го направите, преди нещата да се влошат, вместо да се ангажирате с по-нататъшно насилие“. Въпреки това, когато полицията провери кадри от сигурността от паркинга отвън, те казаха, че не виждат „никакви доказателства“ за каквато и да е манипулация. Четирима от петимата бяха арестувани по обвинения в укрити оръжия.

Милън каза пред The ​​Daily Beast, че е особено разстроен, че подстрекателите са дошли в общността от другаде, „опитвайки се да предизвикат проблеми там, където ги няма. ” Както един свидетел каза на местен репортер по това време, „можехте да видите [пистолета] да пронизва горната част на панталоните му. Човек от публиката забеляза и веднага уведоми депутатите. Това беше 100 процента акт на сплашване.“

Училищният съвет на Глостър в своето изявление от понеделник каза, че инцидентът през уикенда „служи като напомняне за важността на спазването на законите и разпоредбите, които са в място за поддържане на безопасността и сигурността на образователната среда в държавните училища на окръг Глостър.“ Училищните служители „работят в тясно сътрудничество с правоприлагащите органи и прокуратурата на Британската общност, за да разследват инцидента и да определят подходящи действия за предотвратяване на подобни инциденти“, се казва в съобщението.

Само един член на училищния съвет на Глостър, Ранди Бурак, отговори на молба за коментар, но отказа да сподели мислите си за съботния инцидент. Управителят на борда Антъни Владу не отговори на съобщение с искане за коментар.

Прочетете повече в The Daily Beast.

Вземете най-големите новини и скандали на Daily Beast направо във входящата си кутия. Регистрирайте се сега.

Бъдете информирани и получете неограничен достъп до несравнимите отчети на Daily Beast. Абонирайте се сега.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР