Отдел Закрила на детето“ в Пловдив предлага работа с психолог

...
Отдел Закрила на детето“ в Пловдив предлага работа с психолог
Коментари Харесай

Сигнал срещу учител за неприлично поведение към ученички в Пловдив

Отдел " Закрила на детето “ в Пловдив предлага работа с психолог и обществен служащ в Хуманитарната гимназия във връзка получен сигнал от учебното заведение. Това заяви за Plovdiv24.bg Надя Танева, шеф " Социално подкрепяне “. Тя обаче не посочи какъв съответно е сигналът от учебното заведение, само че той е по отношение на учитeля по математика, за който към този момент писахме. Учителят е в неплатен отпуск, не по негово предпочитание, ни осведоми самият той.

Надя Танева изрично отхвърли повече мнения по тематиката, като ни препрати към учебното заведение, или РУО. 

" Можем да създадем предварителна защита, в случай че учебното заведение направи поръчка за това, сподели Танева и посочи,че това са деца от фамилии. " Ние поддържаме работата на учебното заведение и при нужда ще спомагаме ", добави Надя Танева.

Стана ясно, че учебното заведение е изпратило сигнал и до Районна прокуратура, само че от институцията също отхвърлиха всевъзможен коментар, като споделиха, че тематиката е извънредно сензитивна.

Директорът на учебното заведение още в петък отхвърли да разяснява пред нас, само че въпреки всичко сподели, че през днешния ден там ще проведат среща с родителите по тематиката.

Днес към този момент излезе неофициални информация, че ученички споделили пред педагогическия консултант за държание на учителя,  което намират за несвоевременно и със полов подтекст. 

Първо Plovdiv24.bg писа, че родители питат какво става с обичан преподавател по математика в Хуманитарната, за какво никой не споделя къде е той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР