Отдел Най-нова история“ на Регионален исторически музей – Варна ще

...
Отдел Най-нова история“ на Регионален исторически музей – Варна ще
Коментари Харесай

Мил спомен за корабостроенето във Варна: Показват модели на български кораби за Никулден

Отдел „ Най-нова история “ на Регионален исторически музей – Варна ще показа модели на кораби- част от сбирката на музея. Те са направени  в корабомоделната работилница на Корабостроителния цех „ Г. Димитров “  по поръчка на Варненския музей  в интервала 1977-1982 година

Експозицията ще е част от кулинарния фестивал „ Да споделим Никулден “, който ще се организира на 3 декември 2017 година (неделя) в Двореца на културата и спорта, зала Младост Б. Началото на празника е в 11 ч. Организатори са Община Варна и Варненска туристическа камара.

Посетителите на фестивала ще могат да видят моделите на сухотоварен транспортен съд „ Варна “, товарен транспортен съд „ Благой Касабов “, моторен кораб  „ Галата “  и пътническите  кораби  „ Емона “  и „ Георги Димитров “.

В кулинарното съревнование ще се включат  самостоятелни участници и тимове на образователни заведения, хотелски комплекси и елитни заведения за хранене. Те ще показват професионалните си кулинарни умения и гении, като се показват със свои истински ястия и специалитети. Гостите и жителите на града ще открият многочислени кулинарни „ съкровища ”, които ще могат да закупят и споделят със своите фамилии, близки и другари.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР