Отдавна вече не ни се налага да перем дрехи на

...
Отдавна вече не ни се налага да перем дрехи на
Коментари Харесай

Какво може да перем в пералня

Отдавна към този момент не ни се постанова да перем облекла на реката или да варим домакински сапун. Не ни се постанова и да изстискваме мокро пране с премръзнали ръце. Въобще, прекрасен е животът в " първия свят ".

Само да можеше и маратонките да слагаме умерено в пералнята, и въобще нямаше да има от какво да оплачем.

Добрата вест в действителност е, че можем! Все още се срещат модели, които не го понасят добре, само че множеството обувки на известните марки търпят пране и центрофуга.

Ако желаеме да сме сигурни, че няма да развалим маратонките си Nike, можем да ги увием в няколко кърпи и по този начин да ги пуснем в пералнята.

Вече нямаме опрощение за калните и миризливи кецове, а ето и какво още можем умерено да мятаме в пералнята.

Пердета за баня

Издържат и на по-високи температури, а прането им на ръка е едно от най-досадните неща, които можем да си причиним - просто някак постоянно остават мръсни.

Гъби за разчистване

Гъбите за тяло, за чинии и почистващите парцалчета също могат да бъдат пускани в пералнята. Ако са задоволително здрави, едно пране би ги предиздвикало да наподобяват като чисто нови.

Парцали за под

Главите на парцалите с конци или с микрофибърна забрадка могат свободно да бъдат слагани в пералнята. Прането им на ръка постоянно ни се е коствало прекомерно нехигиенично.

Детски играчки

Малките пластмасови войничета и формички са съвсем невъзможни за разчистване на ръка, поради всичките им гънки и елементи. Хубавото е, че те, както и множеството плюшени играчки, могат да бъдат почиствани бързо и елементарно в пералнята. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР