Отдавна трябваше да има алгоритъм за диагностициране и лечение на

...
Отдавна трябваше да има алгоритъм за диагностициране и лечение на
Коментари Харесай

Новият медицински съвет: Няма алгоритъм за лечение на коронавирус

Отдавна трябваше да има логаритъм за диагностициране и лекуване на ковид . Чувства се голямата му липса в цялата страна от всички, които са ангажирани в борбата с тази зараза. Този логаритъм би трябвало да дефинира - по кое време, какви проби, какво се прави след първия резултат, какъв е вторият тест и още веднъж какво се прави по-нататък с пациента. " Това съобщи проф. Радка Аргирова -клиничен вирусолог, която е член на новосформирания медицински експертен съвет към Министерски съвет. 
" Нашата цел ще е да сътворяваме логаритми за справяне с COVID-19, които ще ви представяме. Предлагам да даваме брифинги два пъти седмично - вторник и петък. Ще имаме и Facebook страница. В тези сложни дни информацията за болестта идва отвред. Трябва да се осведомяваме единствено от достоверни и тествани източници. Това е задачата да поканя Константин Вълков. Той ще се грижи за Facebook страницата ни, на която ще публикуваме информация ". Това съобщи проф. Коста Костов, който е ръководител на Медицинския експертен съвет.
" Тук ще чуете единствено професионални отзиви, не ни интересува  с кого ще се конфронтираме. ", съобщи още проф. Костов. 
Очаквайте детайлности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР