Отдавна сме се убедили, че Били Айлиш и брат й

...
Отдавна сме се убедили, че Били Айлиш и брат й
Коментари Харесай

Най-любимият човек на Били Айлиш

Отдавна сме се убедили, че Били Айлиш и брат й Финиъс са супер тандем , когато приказваме за основаване на музика. Но двамата са и освен това - те има мощна връзка, каквато не всички братя и сестри имат. И несъмнено сме прелестно очаровани от взаимоотношенията им.

Били и Финиъс нееднократно са говорили пред медиите - както дружно, по този начин и настрана един за различен. А ето и какво съумяха да ни кажат за това, което имат, и за пътя, който са извървели.

Двамата стартират да вършат музика в една дребна стая в фамилната им къща още като деца. А преди три години Били си разреши да дефинира своя брат като " талантлив " и за нея това не е по никакъв начин пресилено.
 Снимка 472388

На рождения ден на Финиъс през 2018 година Били го поздрави по най-милия метод - с пост в Instagram, в който споделя, че тя би била едно нищо без него, тъй като той е целият й свят . Нарича го и " съвършеното момче ".

Освен това, братът на Айлиш е и нейният най-хубав другар за цялостен живот. Това призна самата тя в едно свое изявление и благодари на живота за това, което има.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от BILLIE EILISH (@billieeilish) на Сеп 29, 2019 в 2:24 PDT

А до момента в който певицата не пести благи думи по адрес на Финиъс, т ой продължава да е прочут в медийното пространство като " брата на Били " . Но това по никакъв метод не го тормози и даже се майтапи, че това е единственото, което в миналото е желал да бъде.

Очевидно е, че двамата не могат да спрат да показват поддръжката си един към различен във всеки комфортен миг. И тъкмо по този начин минава всяко тяхно общо изявление - в замяна на похвали , написа Elite Daily.
 Били Айлиш, брат ѝ Финиъс, рецензиите против тях и по какъв начин оказват помощ на родителите си
Критиката, която Били Айлиш отнесе

Брат ѝ Финиъс има какво да каже по въпроса

Двамата са на едно мнението и за това каква е тайната на техния триумф в музиката - те приказват на еднакъв един и са изцяло откровени един към различен . Също по този начин са изрично, че не съществува различен човек, с който била могли да работят по-добре.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от BILLIE EILISH (@billieeilish) на Ное 5, 2018 в 2:02 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР