Отдавна сме се убедили, че Андреа и провокация е почти

...
Отдавна сме се убедили, че Андреа и провокация е почти
Коментари Харесай

Става горещо: Андреа се пусна гола от ваната, коментира отношенията си с Кобрата

Отдавна сме се убедили, че Андреа и провокация е съвсем едно и също. Поп-фолк певицата още веднъж предизвика от своя Instagram профил, като този път даже не е с изрязани облекла или топлес. Тя си е напряко гола. Ето какво имаме поради: 

Виж още: Фолк певица с трогателен роман! Твърди, че е заплашвана с ликвидиране

Снимката е част от по-голяма фотосесия, само че това, което ги сплотява, е, че на всички тя е единствено по " пяна ". " Обичай ме, каквато съм ", написа под един от фрагментите тя. " Никога не се чувствай отговорен да започнеш още веднъж ", написа пък под различен.

Виж още: Заедно ли са още Рая Пеева и Явор Бахаров? Актрисата с безапелационен знак

Именно от въпросната вана Андреа отговори на някои въпроси на почитатели. Сред тях, несъмнено, беше и този дали са към момента дружно с Кубрат Пулев. " Много е персонално ", стартира певицата и съобщи, че желае да пази персоналния си живот надалеч от медийното внимание. " Мисля, че персоналният живот към този момент няма такова значение за мен... Едно време имаше, имах вяра в някои неща, в този момент към този момент нямам доверие много-много. Вярвам в кариерата, музиката и това ще бъде основната цел в живота сега ", сбита бе тя.

Виж още: За опиатите, секса и други пороци: Лъчо от СкандаУ откровен пред почитателите си

Андреа неотдавна навърши 34 година От сторитата ѝ стана ясно, че празника си е посрещнала в домашна конюнктура, а мистериозна мъжка ръка бе хванала нейната. Тогава почитателите ѝ разясниха, че това сигурно не е ръката на боксьора, защото онази на фотографията беше много по-дребна от неговите. 

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР