Отдавна се знае за разрива в отношенията между Томас Маркъл

...
Отдавна се знае за разрива в отношенията между Томас Маркъл
Коментари Харесай

Томас Маркъл за дъщеря си: Не харесвам в какво се е превърнала - slava.bg

Отдавна се знае за разрива в връзките сред Томас Маркъл и щерка му Меган. Той употребява опцията да я подлага на критика и около биографичната книга, която излиза за херцозите на Съсекс „ В търсене на независимост “. Творбата на публицистите Омид Скуби и Каролин Дюран към този момент провокира неспокойствие и блъсканица, още преди да е излязла. Очаква се книгата да излезе в продажба през месец август.

В книгата Скоби и Дюран към този момент описаха за какво Томас по този начин и не дойде на сватбата в Лондон и означиха, че съпрузите са отклонили предлагането си, тъй като е повишен прекалено много медийният интерес към бащата на булката.

„ Това е най-лошият миг да хленчите и да се оплаквате от нещо, тъй като хората по света страдат от пандемията от ковид “, сподели Маркъл в изявление за английския таблоид The Sun. „ Обичам щерка си, само че в действителност не одобрявам в какво се е трансформирала... Струва ми се необикновено, че кралското семейство ги е посъветвало да ми оказват помощ, само че те отхвърлиха “, сподели още 75-годишният мъж.

През февруари Томас Маркъл още веднъж предизвика щерка си като разяснява изявлението ѝ във връзка марката Sussex Royal. Тогава той изясни, че те в действителност нямат право да употребяват „ кралски “, в случай, че са се отказали от кралските си отговорности.

Книгата за херцозите на Съсекс ще стане налична единствено след няколко седмици, само че към този момент е в листата на бестселърите във Англия. Представителите на Меган Маркъл и принц Хари подчертаха, че херцозите не са споделяли никаква информация с създателите на биографията и се разграничават от написаното. Според Скоби и Дюран цялата информация е получена от стотици надеждни източници.

Публикуваните фрагменти разказват освен фамилните спорове сред Меган Маркъл и принц Хари, само че и началото на тяхната сантиментална връзка.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР