„Отдавна се интересувам от темата за джендър идеологията. Аз съм

...
„Отдавна се интересувам от темата за джендър идеологията. Аз съм
Коментари Харесай

Нешка Робева: Искате ли да не сте майка и татко, а родител 1 и родител 2?

„ Отдавна се интересувам от тематиката за джендър идеологията. Аз съм човек, който по принцип дава правото на всеки един да се самоопределя, стига да не пречи на другите, т.е. аз съм значително либерал. Но друг, който сега владее света, и който е тръгнал към неговото заличаване. “

Това съобщи Нешка Робева, член на Инициативния комитет за референдум против осъществяване на джендър идеологията в учебните заведения.

„ Само преди няколко дни в Съвета на Европа стана вманиачен скандал. Шведите споделиха, че когато те станат ръководители, ще предложат да се одобри такова решение, че законите, признати от Европейски Съюз, да преобладават над националните “, изясни тя по отношение на взетото от Конституционния съд на България решение, че Истанбулската спогодба и противоконституционна.

„ Много малко хора знаят за подводните камъни, всичко е завоалирано и то подмолно под правата на дамата “, предизвести Нешка Робева.

„ Дълбоката скрита цел на джендър идеологията е понижаване броя на популацията и постигане на един златен милиард “, добави още Нешка Робева.

По думите ѝ различен огромен подводен камък се крие при неправителствените организации и правата, които им се дават. Също по този начин обърна внимание, че те не носят отговорност и това крие рискове.

„ Ние имаме силата да се противопоставим на джендър идеологията “, безапелационна е тя.

„ Искаме ли при децата от детската градина в действителност да няма момченца и момиченца, а да има то? Да няма майка и баща, а родител 1 и родител 2, да няма майчино мляко, а човешко мляко? “, попита риторично Нешка Робева.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР