Отдавна се говори за продължение на комедията с Еди Мърфи,

...
Отдавна се говори за продължение на комедията с Еди Мърфи,
Коментари Харесай

Пристигане в Америка 2 излиза през лятото на 2020 г.

Отдавна се приказва за продължение на комедията с Еди Мърфи, трансформирала се в един от най-успешните му шлагери през 80-те. Ето че в този момент „ Парамаунт “ оповестиха формалната премиерна дата на „ Пристигане в Америка 2 “. Тя ще се състои на 7 август 2020 година, написа Cinefish.bg.

Крейг Брюър, с който Мърфи работи по „ Dolemite Is My Name “, ще е режисьор на към момента неозаглавеното продължение. 

Прочутият комедиант ще забележим още веднъж в ролята на Аким – африкански принц, отказал се от досаден брак в своята страна и озовал се в „ Куинс “, където под прикритие търси жена със мощен темперамент, която ще стане негова брачна половинка.

„ Пристигане в Америка 2 “ излиза през лятото на 2020 година

В продължението Аким научава шокиращата вест, че има собствен от дълго време загубен наследник. Така той би трябвало още веднъж да се завърне в Америка и да открие своя правоприемник, който ще е идващия държател на Замунда.

Кеня Барис („ Girls Trip “) е създател на последната версия на сюжета, подготвян от Бари Блустейн и Дейвид Шефилд, които са сценаристи на истинския филм. Мърфи ще е и продуцент, дружно с Барис и Кевин Мишър.

Надяваме се скоро да разберем по кое време ще започват фотосите. Очаква се в продължението да се завърнат Арсенио Хол, който играеше най-довереният другар на принца, Шари Хедли, която провокира интереса на Акин, Джон Амос, който видяхме като нейния татко, и Джеймс Ърл Джоунс, който играеше краля на Замунда.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР