Отдавна съществува мит, че можете да изгорите повече калории чрез

...
Отдавна съществува мит, че можете да изгорите повече калории чрез
Коментари Харесай

Разбиха най-големия мит за секса

Отдавна съществува мит, че можете да изгорите повече калории посредством секс, в сравнение с един час кардио подготовка във фитнеса, а дали е по този начин?!

Ново изследване разкри забавни обстоятелства за броя на калориите, които една двойка изгаря по време на секс.

Нека поговорим за това по-подробно.

Отдавна съществува мит, че можете да изгорите повече калории посредством секс, в сравнение с един час кардио подготовка във фитнеса.

За страдание, има тъжна вест за тези, които решат да заменят километрите на бягащата пътека с няколко спомагателни полови акта - няма да изгорите повече калории по време на секс. Освен това изследването откри, че броят на изгубените калории от мъжете и дамите не е идентичен.

Както се оказа, мъжете изгарят приблизително към 101 калории по време на секс, до момента в който дамите губят единствено 69 ​​калории.

Проучването е извършено посредством наблюдаване на 21 хетеросексуални двойки. Дори им бяха дадени специфични указания да заобикалят използването на каквито и да е медикаменти, които покачват половата интензивност. Учените считат, че повода за несъответствието сред индикаторите е елементарна: мъжете правят по-голямата част от работата, което значи, че са по-активни по време на секс.

Междувременно, преди някой да стартира да се възмущава, би трябвало да се означи, че всички самостоятелни резултати могат да варират.

По този метод, макар че правенето на обич не може да размени постоянните извършения, броят на изгорените калории ще зависи само от вашата интензивност по време на сексуален акт. /jenata.blitz.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР